Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY WAM TEZ BRAKUJE DO 10 TEGO

CZY WAM TEZ BRAKUJE DO 10TEGO???

Polecane posty

HEJ MAM PYTANIE DOP SMAOTNYCH MAM...czy macie klopoty finansowe ja pracuje zarabiam 1200 zł plus 300 alimentow i niestety place 1000zł za mieszkanie czasami brakuje mi pieniedzy a nie jestem rozrzutna :(

Gość plus_jeden
współczuje. Dlaczego nie wywalczysz większych alimentów !! Walcz, przeciez nie masz szans wyzyc za takie pieniądze przy takim czynszu

Gość Ja nie jestem samotna mama ale
ostatnio mam ciagle kilkaset zotych manka, ciagle mi brakuje, nic nie moge oszczedzic. Wydaje wszystko co mam, tj wydawalabym, ale ciagna sie za mna ciagle te manka. Jak je splacam po wyplacie zawsze na koniec mca mam nowe bo bym nie miala na jedzenie :( staram sie dorobic na sprzedazy na Allegro ale kiepsko idzie

jest mi tak ciazko .. nie kupuje dziecku nic nowego od ponad dwoich lat czasem autko w granicach 6 zł :( jem tez nie za wiele i nie za zdrowow wole zostawic dziecku cos lepszego . chcialabym odzyc finansowo ale nie mam na to szans :(

tak 500-600 zalezy jak te rachunki w danym mies wygladaja

mozna ale codziennie obiadu u mnie nie zobaczysz ...zupa dla dziecka na dwa dni ..ewentualnie , nic zbednego nie kupuje . oksmetyki czy ubrania to dla mnie kosmos odlegly tak bardzo ze na codzien o nim nie mysle.

Gość Ja nie jestem samotna mama ale
no ja tez nie mam za wiele kasy, polecam Wam netto tam mozna kupic tanie mrozonki, naprawde tanie.Mozna zrobic z nich obiad na 2 dni. A jesli macie targ w poblizu po zakonczeniu dnia targowego czesto leza na ziemi jakies warzywa ktore mozna wziac. Autorko, kosmetykow tez nie kupuje, ubrania na szczescie mam dobre

Gość zajebisty facet
dziewczyny czego wy jesteście takie głupie ? lepiej wam nie mieć żadnego faceta niż jakiegoś debila który zrobi wam dziecko i ucieknie. po co wam to ?

ma umowe na najnizsza krajowa i tak zadecydował sad , oczywiscie zarabia 3krotnosc tego co ma na papierze , nie interesuje go syn ani ja .

zajebisty facet > hm...no akzdy chce byc szesliwy wiazac sie z kims nie przeswietlasz go an wylot i nie wiesz co w zyciu moze sie zdarzyc , czasami myslisz ze znasz czlowieka jak wlasnego siebie a okazuje sie ze wcale tak nie jest.

"zajebisty facet dziewczyny czego wy jesteście takie głupie ? lepiej wam nie mieć żadnego faceta niż jakiegoś debila który zrobi wam dziecko i ucieknie. po co wam to ?" cos jest w tym co mowisz :(

Gość gy4y4hy4
czasem ludzie sie zmieniaja nieraz udaje dobrego mezczyzne zeby pozykac a w srodku swinia

Gość zona swojego meza 2
jakas ty kurwa madra a w kazdym poscie sie chwali ze bogata i tylko na taka rade cie stac ????

zona swojego meza 2 jakas ty k**wa madra a w kazdym poscie sie chwali ze bogata i tylko na taka rade cie stac ???? hahah nie zlosc sie tak bo ci żyłka w dupie pęknie hahahah

Gość gy4y4hy4
MALO KONSTRUKTYWNA RADA zono....

Gość gy4y4hy4
ty jestes bogata nie ja;)nie czuje sie zatem kompetentna

gy4y4hy4 ty jestes bogata nie ja nie czuje sie zatem kompetentna widze nicki ci sie juz mieszaja :) to ze ktos dobrze zarabia to widze boli cie ..etam dziecko kolejne glupie ... nie ma co pisac z toba

Gość asiaaaaaaaaaa86
No pewnie, dla Was najlepsza rada to, żeby podać nr konta, to każdy przeleje po stówce co nie??? Nikomu nie jest lekko, niestety. Moja znajoma też jest samotną matką i sąd wyznaczył alimenty dla jej dziecka 300 zł, jej były jednak trochę interesuje się dzieckiem, daje jej 400 zł pomimo wyroku, i zabiera go czasami na weekendy, teraz np. zabrał go na miesiąc. Jeżeli były facet autorki ma najniższą na papierze, to na podwyższenie alimentów nikłe szanse. A jakiś zasiłek dostajesz?

asiaaaaaaaaaa86 no tak oki jej ex wykazuje małe dochoty ale ona tez ma małe i jeszcze to ona ma opieke nad dzieckiem... mysle ze on ma wiecej niz 500zl a ona mniej :(

Gość gy4y4hy4
nic mnie nie boli ZONO prosimy my biedni tylko o rade jak zostac bogatym i szczesliwym:D czy to tak wiele?? swoja droga czemu jestes taka agresywna;/?

cyt: zona swojego meza 2 jakas ty k**wa madra a w kazdym poscie sie chwali ze bogata i tylko na taka rade cie stac ???? cyt: gy4y4hy4 ty jestes bogata nie ja nie czuje sie zatem kompetentna to ty chcesz sie bawic w dziecinade na dwa nicki - i mnie wyzywasz a potem ze ja agresywna ciekawe :) a co do kasy - chcesz rady - ucz sie, znajdz prace w zawodzie ktory jest twoja pasja... i bedziesz miał pieniądze... ciao

Gość asiaaaaaaaaaa86
żona-swojego-męża tak, tylko, że wg. sądu alimenty muszą stanowić jakąś tam część pensji, na pewno nie 50%, a na dziecko muszą łożyć oboje tyle samo (teoretycznie) wystarczy, że on przedstawi jakieś rachunki, że też mało mu zostaje kasy i lipa, a przecież komornik nie wejdzie, jeśli coś płaci..dla sądu liczą się zarobki, które można udowodnić, a nie faktyczne, znam temat, mój "ojciec" też migał się od płacenia

cyt: zona swojego meza 2 jakas ty k**wa madra a w kazdym poscie sie chwali ze bogata i tylko na taka rade cie stac ???? cyt: gy4y4hy4 ty jestes bogata nie ja nie czuje sie zatem kompetentna ------------- to ty chcesz sie bawic w dziecinade na dwa nicki - i mnie wyzywasz a potem ze ja agresywna ciekawe :) a co do kasy - chcesz rady - ucz sie, znajdz prace w zawodzie ktory jest twoja pasja... i bedziesz miał pieniądze... a szczescie - tego przepisu ci nie podam - kazdy ma swoje szczescie - dla mnie to moja rodzina !