Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange_Bud

ale mnie chłopak wkurwił i sprawił przykrość...

Polecane posty

czy nasze dyskusje muszą tak wyglądać????:((( zero zrozumienia z jego strony,zero.......powiedzialam mu ze nastepnym razem daruje sobie mowienie mu co czuje/ze zle sie zachowal/ze sprawil mi przykrosc bo zawsze tak odwroci kota ogonem zamiast przeprosic sprawia jeszcze wieksza przykrosc.....

Gość Ech cóż
Normalka faceci tacy są nie dopuszczają myśli że mogliby być winni czegoś .

Hej;) A bo widzisz... czasem by unikac przepraszania dopracowują umiejętnosc odbijania piłeczki ;/

ja mowie mu 'nie mam teraz czasu na powazne dyskusje,klotnie,mam zapierdol i mnostwo stresu w pracy,nie mam absolutnie czasu,musze isc,dokonczmy tą rozmowe pozniej",po chwili dostalam juz setki smsow ze ignorancja na najwyzszym poziomie,totalnie go olalam,ucieklam bo niewiedzialam jakich argumentow uzyc w dyskusji, ze ja pisze o absurdach on o FAKTACH" a jak napisalam ze prosze go zeby przestal mnie teraz stresowac dodatkowo w pracy i sprawia mi przykrosc jak z gory zaklada że kłamie ze mam taki zapieprz w pracy to on oczywiscie od razu "tak??to mi tez jest przykro w takim razie!Tobie zawsze jest pzykro!to mi tez moze byc" o co kurwa chodzi?!ppierdole nie bede mu mowic jak mnie cos zaboli bo on jeszcze doklada do pieca wtedy......

Gość comeonnow
bo to jest ignorowanie kogoś na najwyższym poziomie.

Gość byłam na weselu
Ech cóż - to widocznie otaczasz się wobec jakiś gburów, bo ja znam iwelu i jednego mam na własnośc, którzy potrafią zrozumieć tylko wsytarczy im powiedziec. Po ludzku! Mówie co czuje, mówie jęsli mi sprawi przykrość etc i on to rozumie, przeprasza i nie robi tego wiecej. Po porastu jest czlowiekiem i mysli jak czlowiek a nie jak matoł :)

Gość Ech cóż
Ale nie każda ma aż tak duża cierpliwość żeby tłumaczyć po ludzku tylko odrazu krzyk ;D . I każdy facet jest inny mój to tak ciężki przypadek że szok. Tłumaczyć mu może 5 osób to samo inaczej a on dalej swoje dopóki sam nie zrozumie albo dopóki ja nie zaczne kurwować to ani mu sie śni zastanawiać nad swoim błędem .

a zastanowilas sie jak mu przekazałas informację o tym ze nie masz czasu? moze Twoja odpowiedx byla ignorancka? wiesz zawsze mozna powiedziec'' ta rozmowa jest dla mnie wazna porozmawiamy w domu poniewaz jestem teraz bardzo zajeta'' a mozna tez tak ; '' jestem zajeta daj mi spokoj '' co wiaze sie z wnioskiem ze masz go gdzies do tego dochodzi ton gesty ale moze ja sie nie znam:-))0