Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ITIiiiiiiii

co on w sobie kryje......

Polecane posty

Gość ITIiiiiiiii

dzisiaj weszłam na nk mojego narzeczonego, znam jego hasło więc nie mogłam się powstrzymać i to tam znalazłam...Może to głupie, wiem nie powinnam tego zrobić ale...zawsze miałam wrażenie że mój facet jest zbyt miły szczególnie dla kobiet wydaje mi sie ze każdą próbuje poderwać jestem zbyt zazdrosna a tam maile, fakt że sprzed 3 lat kiedy nie byliśmy jeszcze razem. Ale do innych lasek pisał to samo co do mnie: śliczne masz oczy maleńka, piękne dołeczki jak sie uśmiechasz, każdą próbował poderwać na kino i spacer. Wiem, wiem to głupie ale dlaczego on taki jest...? i przede wszystkim co ja mam o tym myśleć teraz> powinnam wcale tam nie zaglądać, zachowałam sie jak pietnastolatka :(

Gość lililulilaaaaaaaaj
hmm stara prawda mówi że jak gówno nie śmierdzi to sie go nie rusza....a teraz wszędzie bedziesz widziała zdrade, czy nie lepiej w tym przypadku było po prostu nie wiedzieć?? to było dwano, a czy teraz też tak pisze do innych kobiet?

Gość czikitaaaaa..
ja tez ma kurwa mac dołeczki a do mnie nie napisalł

Gość ITIiiiiiiii
wieci to może śmieszne, ale te same teksty na jakie ja dałam sie nabrać on wypisywał praktycznie do każdej laski z którą misał, czuje sie jak wariatka i nawiedziona nastolatka ale mnie to boli.......

Gość ITIiiiiiiii
miało być PISAŁ a nie misał...:)

Gość ITIiiiiiiii
ja wiem że to wygląda śmiesznie ale mnie to wkurwia

Gość czikitaaaaa..
a masz dołeczki?

Gość czikitaaaaa..
a masz te dołeczki do cholery czy nie masz?

Gość ITIiiiiiiii
no kurwa mać mam, ale nie o to chodzi w tym problemieeeeee

1.Innym się nie podobały jego formy podrywu...a skoro Tobie tak znaczy, że pasujecie do siebie... 2.Może faktycznie traktował Ciebie jak wszystkie ale to przy Tobie został.. 3.Zaprzestał robienia tego wiec o co chodzi?

Gość ITIiiiiiiii
wiesz kiedy facet z którym za chwile bierzesz ślub ( nie za taką chwilę ale jednak:P) nie wiem dla przykładu mówi do Ciebie cudowny kwiatuszku, a wchodzisz w jego maile i 2 lata temu pisał do jakiego maszkarona może cudowny kwiatuszku dasz sie porwać na spacer to pomimo tego że jest to strasznie tepe wkurwiasz sie

Jest niesmak... ale gdybyśmy musieli dla każdego partnera wymyślac nowe pieszczotliwe określenia by kiedyś nam weny zabrakło... jest pełno misiów, żabciów, robaczków, kwiatuszków, słoneczek, księżniczek itd. a zajmowanie tym sobie głowy do kogo jeszcze tak mówił nasz partner zrujnowałoby nam życie...on pewnie z tego jak mówi i mówił nie zdaje sobie sprawy po prostu jesteś jego kwiatuszkiem...

Gość ITIiiiiiiii
i jeszcze żeby tego było mało, ma takie podejścier do kobiet że mnie krew zalewa jak im słodzi, nawet pani w kasie w markecie potrafi się przymilić. niektóre moje koleżanki mnie już pytały czy czasem nie wydaje się być kobiecierzem....wiecie co ja się teraz poważnie zaczynam zastanawiać :(

O...i to by mnie martwiło co teraz robi a nie co robił kiedys...

A nie możesz porozmawiac z nim, że to przymilanie ci się nie podoba i chciałabyś by to zmienił?