Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maredillia

Jak powiedzeć facetowi o ciąży MAM BRZUSZEK

Polecane posty

Zawsze chciałam kupić buciki i przygotować kolację przy świecach, ale wydaje mi się to za bardzo znane, oklepane Może Wy jesteście bardziej twórcze i pomysłowe. Proszę o porady ;*

Poczekaj na USG, zdjęcie opraw w ramkę i ładnie zapakuj:) Taki prezencik;)

Gość mamusiamoichszczęść
namaluj sobie na brzuchy zarodek w woreczku i jak będziecie razem, sam zobaczy co się dzieje ;)

Gość Kaaaapppppppppp
ja dalam test ciazowy w kopercie :)

a ja poprostu powiedzialam ze jestem w ciazy, to i tak bylo tak piekne dla mnnie uczucie i swiadomosc, ze nie potrzbowalam jakos dodatkowo specjalnie owijac i dodatkowo upiekszac tego faktu . to byla bardzo wzniosla chwila kiedy mowilam mojemu m o ciazy:) dla nas obojga.

Gość pani domu
poprostu powiedz prosto z mostu "kochanie będziemy mieć dziecko"

Gość ojacie
Szybko poszło, w jednym temacie zastanawiasz się nad dzieckiem, a w drugim już chcesz informować o ciąży. Powiedz misiowi- kochanie, wiesz jaka ja zawsze byłam niedobla przed okresem? No to już nie będę mieć tego problemu!

Gość a ja mam szczura
ja wykrzyczalam jak zobaczylam dwie kreski. Wydarlo sie z mojego gardla:JESTEM W CIAZY AAAAA!RATUNKU!

My akurat mieliśmy remont mieszkania. Męża nie było w domu, ja od kilku minut już wiedziałam że jestem. Nagle on wraca ze sklepu z jakimiś listwami bym wybrała, które mi się podobają. Mówię mu, -w kuchni leży test zobacz ile jest kresek bo chyba jestem w ciąży (on patrząc na test)- są dwie -no to jestem w ciąży!!! (on w szoku) - no to które chcesz te listwy złote czy srebrne?????? :)

a ja na twoim miejscu kupilabym na allegro koszulkę z nadrukiem "bedę ojcem" i mu ją wręczyla w jakiś fajnych okolicznościach :) mozesz sobie rowniez kupic z nadrukiem "bede mama", mozecie je oboje ubrac, na to koszule, stanac przed rodzicami i rownoczesnie rozpiąc obie koszule :D

Gość swedrftyui9
a my razem oczekiwaliśmy na wynik testu. Zakropliłam siuśki do okienka, zawołałam Męża do łazienki i wpatrywaliśmy się w okienko testowe. Jak pokazała się druga, wyraźna kreska to Mąż spojrzał na mnie z radością w oczach pytając - to znaczy że jesteś w ciąży ?? Ja pokiwałam głową a on mnie wziął w ramiona i szczęśliwy mnie całować, tulić ... Także nie musiałam przygotowywać żadnej niespodzianki ;P Piękne wspomnienia.. było to 6 lat temu :)

nie bardzo rozumiem hucznego oznajmiania ciąży buciki ramki i inne pierdoły jakby facet był mega boski fanfar na cześc kochanie zapłodniłeś mnie

Widocznie nie kazdy dojrzal do tego aby byc mamą. Przeciez to jest niesamowite uczucie, a jesli facet tez tego chcial to mozna przeciez mu powiedziec w jak najlepszy sposob. tA chwila ma zostac w pamieci do konca zycia dlatego kazdy z ta sprawa obchodzi sie jak z jajkiem ;p

Ja tez nie pojmuje hucznego oznajmiania "jestem w ciazy" tym bardziej,ze dwie kreski na tescie jeszcze niczego nie przesadzaja. Juz prwdzej jak ciaza jest juz potwierdzona, bije serce. U mnie bylo tak, ze razem kupulismy test i wynik odczytalismy razem. Po zobaczeniu dwoch kresek przytulilismy sie do siebie, ale stwierdzilismy oboje, ze poki nie zobaczymy na USG bijacego serduszka to nic nikomu nie mowimy.