Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serduszko<3

Który lepszy do łóżka?

Polecane posty

Gość Serduszko<3

Kręci się koło mnie dwóch facetów... Obaj są zupełnymi przeciwieństwami... Pierwszy to inteligencik, student filozofii... Szczupły, średniego wzrostu. Wrażliwy i miły romantyk. Drugi to umięśniony, wysoki budowlaniec po zawodówce. Jest twardy, zaradny, niczego się nie boi, bardzo męski. Moje pytanie brzmi, według was który byłby lepszy w łóżku i czemu tak myślicie?

Gość zniszczyc wstretne mole
Ten drugi raczej, zwlaszcza jesli lubisz kiedy facet dominuje('bardzo meski) ale czasem cicha woda brzegi rwie, takze na bank nie wiadomo ;)

Gość Serduszko<3
bo ja się bzykam z jednym i drugim jednocześnie i już nie wiem który wkońcu daje przyjemność mojej pipce bo taka rozanielona chodzę, poniedziałki, środy i piątki jeden a reszte dni drugi

Gość osxhodwx
w lozku przypuszczam ze bedzie lepszy ten drugi,bo jak wiadomo sprawnosc fizyczna idzie w parze ze sprawnoscią 'łozkowa':) no ale nie tylko na sexie zycie sie opiera.Ja zdecydowanie wybralabym tego pierwszego co wcale nie znaczy ze bedzie gorszy w lozku:) Rzecz gustu:)

Gość Serduszko<3
To ciekawe Podszywie...

Zadnego...:O.... zaden z nich nie rokuje dobrze....najlepszy jest inteligentny facet ktory dobrze wie czego chce a do tego lubiacy odrobine luxusu

Gość Serduszko<3
ale ten pierwszy to mi daje taki nieziemski anal...

Gość Serduszko<3
Za to drugi jak mnie rżnie w usta i wystrzeli w nie spermą to siła odrzutu mnie w ścianę wbija...

Gość Bella Z Gdyni
Do łóżka lepszy jest ten 2. Można sie spodziewać dobrych umiejetności i dużego penisa.

taaa....i pustego lba....blee

hmm ciężka sprawa budowlaniec z reguły z seksem się kojarzy, ale mnie kiedyś też kręcił facet po filozofii i myslę że byłby naprawdę hot zważywszy że zawodowo robi tatuaże i sam był cały nimi pokryty no ale...

Gość Bella Z Gdyni
Ale Serduszko chodzi tylko o łóżko a nie o jakiś związek

Bella.....wybredna to nie jestes za bardzo no nie?

Gość Bella Z Gdyni
Jeśli chodzi o samo łóżko to ważne, zeby facet był schludny i zadbany, żeby nie był do brudas. A poza tym, zeby miał umiejetności łóżkowe i odpowiedni sprzet.

Gość Kobietaaaa.
Ten drugi byl by zaprewne leprzy ale wyglada mi na goscia co zlamie ci serce, Ten pierwszy pewnie nie bedzie tak dobry w lozku ale za to jest romantykiem wiec nie zlamie ci serca oraz jest madry. ______________________________________________________________ http://skroc.pl/kobiety-i-zycie

ja pierdo.le...kolejlna glupia kobieta...masakra

Gość Serduszko<3
Nie chodzi mi o żaden związek... Nawet nie wiem czy pójdę do łóżka z którym kolwiek. Zapytałam poprostu czysto teoretycznie z ciekawości:-) student filozofii nie ma tatuaży:-P

Czysta fantazja. Laska sobie marzy o dobrze zbudowanym budowlańcu. Idźcie gdziekolwiek u nas na budowę, to zobaczycie jak tam wygląda. Albo pracują tam małolaci, albo spocone grubasy. Chyba, że autorka w takich właśnie gustuje :-)

Gość Bella Z Gdyni
O co ci chodzi fev?! Musisz odrazu obrażać?

Bella skoro lubujesz sie w jelopach to nie polecaj innym tandety....nie ma nic gorszego niz sex z debilem...nawet jesli wyglada jak bostwo..... widzisz, nie wszystkie kobiety lubia umerac z nudow z cwokami.

Gość Serduszko<3
Androgen mój znajomy budowlamiec jest dobrze zbudowany i bardzo opalony... Pracuje na słońcu i cały czas podnosi coś ciężkiego. Sam mówi że jego praca do 8godzin siłowni czasem dłużej. fev uwierz że to nie jest jakiś debil. Twoje ograniczenie jest przerażające

Gość Serduszko<3
*tam miało być 'to 8godz siłowni...'

Gość Dżemdżem
O kurwa, świat....

"Sam mówi że jego praca do 8godzin siłowni czasem dłużej." Czyli kretyn, fev ma rację. Jak ktoś mi pierdoli, że nie musi chodzić na siłownię, to mięśnie mu od pracy rosną, to zazwyczaj przestaję takiego człowieka słuchać, bo nie ma on pojęcia o tym, od czego mięśnie rosną :-)

pass:O :O :O a pierdo.l sie z kim chcesz serduszko! tylko potem nie narzekaj ze lechtaczki szukal ci na piecie:D...albo lepiej...ze ja tam znalazl:D

Gość melka_33
czemu tyle dziwek na kafeterii?

Gość Serduszko<3
No właśnie melka takich jak Ty jest wiele na kafe :-P

Gość Dżemdżem
Gdzieś już widziałem takie riposty...a tak, wszędzie....