Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on x

ona boi się pierwszego razu

Polecane posty

Gość kamillLlll
szczególnie że gość pisze, że prowadził bogate życie seksualne. Ma doświadczenie, więc chyba z dziewqczyną coś nie tak

Gość kamillLlll
ja bym na Twoim miejscu też czekał ale to juz za długo. Miarka sie chyba przebrała robienie loda w końcu też sie staje nudne, trzeba poszaleć trochę a nie

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Może ma potrzeby (stąd pieszczoty), ale nie jest Ciebie pewna, czeka na kogoś wg niej lepszego?

Gość Dobrze robi.
olalaolalalaoaalaa a dlaczego roi się od tematów o udawanym orgazmie? Bo głupie panienki nie chcą sprawiać przykrości facetowi. Może jej się nie podobać seks, a i tak dalej z nim będzie. Tak jak jakaś idiotka do góry pisała, że rok ją facet szorował na sucho, a nawet nie pisnęła, że coś jest nie tak. :o

Gość Dobrze robi.
"wiem moze twoja tez sie kiedys przelamie ale nie zycze jej bolu i zaciskania zebow za kazdym razem przez jakis rok jak to u mnie bylo" Kurwa! To jest patologia! :o

Gość kamillLlll
ziarnko grochu bez księżniczki tez o tym pomyślałem. Facet czekał i czekał i ona ciągle nic, wydajem i się że masz rację możźe ni b yć go pewna a to on powinien zerwać i zacząć szukać naprawdę normalnej dziewczyny bo lala lecą :) hahah

Gość Frytka amyfytka
środki są ale jak tak się zastanowić: prezerwatywa nie daje 100% epwności, może pęknąć, od środków antykoncepcyjnych się tyje, środki dopochwowe dają dużo % niepewności, spirala dopiero po ciąży... więc wiesz

Gość olalaolalalaoaalaa
dobrze robi z tego co wnioskuję nic nie wiesz o seksie więc przestań się wypowiadać! Ja Ci ze zdjęć powiem że londyn jest zajebisty a po obejrzeniu że jest brudny i paskudny dlatego się w koncu zamknij bo gówno wiesz tylko się naczytasz chuj wie czego i pierdolisz chuj wsie co

Gość Dobrze robi.
Elsa21 kobieto! Jak jest coś nie tak to się mówi i szuka rozwiązania, a nie udaje, że wszystko w porządku. Założę się, że kupilibyście lubrykant, albo przedłużyli grę wstępną i byłoby lepiej, ale pewnie... Po co? Udajmy sobie, że wszytko jest ok. :o

Gość olalaolalalaoaalaa
Frytka amyfytka ja biore tabletki i nie przytyłam a dodadkowo czasem jak sobie przypomnę użyję środków dopochwowych jest ok współżyję już parę lat jeśli ktoś chce to nie wpadnie rulez :P

Gość Dobrze robi.
olalaolalalaoaalaa gówno ci do tego co wiem, a czego nie wiem. :P Zresztą nawet jak nie miałabym doświadczenia to co z tego? Krytycy filmowi też nie kręcą filmów, ale ocenić potrafią.

Gość kamillLlll
dobrze robi olalalala ma rację. Opuść ten wątek pewnie masz 12 lat i ksiądz na religii powiedział że że nie można współżyć. Gówno wiesz o życiu, o seksie i o facetach! Facet który się kochał jest z lumpeksu. Js pierdole idiotka

Gość Frytka amyfytka
no nie wiem ja stosowałam diane 35 i przytyłam wtedy

Gość olalaolalalaoaalaa
dobrze przepraszam. a mam pytanie bo nie wiem właśnie co robić. Mój facet lubi ogolone cipki, czy to jest złe? Czekam na odpowiedź

Gość olalaolalalaoaalaa
pytanie kieruję oczywiście do dorze :P

Gość Dobrze robi.
olalaolalalaoaalaa do mnie to pytanie w sprawie golenia?

Gość olalaolalalaoaalaa
no tak :)

Gość Dobrze robi.
Bez różnicy. Każdy lubi co innego. Też jak oglądam fotki to wolę oglądać ogolone penisy.

Gość madziuHa
olej tą dziewczynę sytuacja jest poroniona chłopie

Gość olalaolalalaoaalaa
już myślałam, że mnie skarcisz. A czy ważasz za zły seks przed ślubem?

Gość Dobrze robi.
Co to za przesłuchanie? Ważę się na co chcę. Nie odrzuca mnie seks jako taki. Po prostu facet ma być czysty, bo po kimś to jest obleśnie. Z jakiej racji mam dotykać penisa, którego używała wcześniej inna? To tak jak podnieść brudy cukierek z piasku i go zjeść. Fuj!

Gość kamillLlll
faceci się przecież myją :D

Gość Dobrze robi.
Myją się? Używaną bluzkę też można wyprać, ale nie będzie nigdy jak nowa prosto ze sklepu. Poza tym syfa, hpvała, hiva i innych rzeczy z siebie nie zmyje. A nawet jak jest zdrowy to obleśne. To tak jak odkupić od koleżanki wibrator, umyć go sobie i używać. :/

Marna istotka. Faceta się używa? Czy jak facet traci z Tobą prawictwo, to też jest używany? Czy jak cukierek dziecko upuści we własnej piaskownicy, to jest dobry nadal? Kiepskie porównanie. To osobista decyzja każdego człowieka i ktoś, kto robi to z milości nigdy nie straci szacunku w moich oczach i w oczach każdego zdrowego człowieka. Podejrzewam, że nawet tego z zasadami innymi niż jego. Poza tym, czystość przedmałżeńska nie gwarantuje, że małżeństwo będzie udane. Dopasowanie w łóżku również nie. Natomiast NIEdopasowanie w łóżku może ku temu prowadzić.

Kurczę, a gdy ludzie w sklepie przymierzają bluzkę, to jest nowa? A gdy ktoś ją kupi, i założy jednego dnia? Bardzo się zestarzeje? Ha! A co, gdy ktoś kupi, przenosi, nie oderwie metki i postara się oddać do sklepu? Tacy ludzie też są, swoją zmorą zmora sklepów z ubraniami. Po co to roztrząsam? Żebyś się stuknęła w głowę. Nie lubię agresji słownej na tym forum, ale moim zdaniem powinnaś przenieść się na inny temat, skoro potępiasz już samego autora..

Gość on x
ziarenko grochu bez księżniczki odpisuję się pod twoim postem

Gość Dobrze robi.
Hahahaha! Akurat z miłości. :D Wierzysz w te bajeczki? Autor ledwie dwa lata wcześniej pałał "miłością" do innej. Obecną tak kocha, że jak niedługo nie zamoczy to poszuka nowej miłości. To nie miłość, tylko chuć, a to dlatego, że szybko mu przechodzi i wielu innym też.

Gość Życiem zmęczony 37
co to głónego tematu. Kiedyś miałem dziewczynę która była w krucjacie wyzwolanie c złowieka że do ślubu nie będzie uprawiała seksu. Jak mi to powiedziałą, od razu powiedziałem o nie dziewczynko ty nie ze mną. Znalazłem sobie niby normalną, ożeniłem się a potem zaczęło do mnie docierać. z tym tu się bzykała, z tamtym tam. Niby zanim mnie poznała ale aj księ dowiadywałem o niej coraz więcej zrobiło mi się niedobrze. Dobrze sie zastaów autorze bo dziewica ma to do siebie, że ty jesteś dla niej jedyny. moja żona to łątwa panienka, żałuję że nie zostałem z tamtą

Gość Dobrze robi.
Do tego sam tu rozpisuje jaki to z poprzednią dziewczyną miał dobry seks, więc argument, o rozpadzie związku z powodu niedopasowania odpada. :)