Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja :D

1 jazda samochodem

Polecane posty

jak wyglądała wasza 1 jazda samochodem na kursie? od razu w miasto czy najpierw plac? dużo wpadek...

a ja mam do Ciebie takie pytanie: lubisz pierogi z kapustą i grzybami?

Gość Dżemdżem
Uwielbiam tę przemądrzałą atmosferę panującą na forum .:)

miałam do wyboru gdzie chce jechac wybrałam plac a tylko dlatego,ze autem jeżdziłam dobrych pare lat więc 3 godziny na łuku jeden wypad w miasto na trase egzaminacyjna i póxniej juz egzamin

ojojojoj :P no mnie akurat to ciekawi bo nie wiem czego się spodziewać -a pierogi lubie, a co tam :P

Osobówka-Na placu tak dziabnęłam w hamulec(nie miałam wyczucia, kompletnie) że instruktorka zawaliła głową w szybę:O potem było już lepiej. Pierwszy wyjazd na miasto-jechałam ok.20km/h zielona,spocona i przerażona wrzeszcząc czy zawsze będę musiała tak szybko jeździć:D

a czy lubisz pierogi ruskie? Ja nie. Ale uwielbiam krokiety.

Gość fgcgc
będzie ci silnik gasł, nie będziesz mogła utrzymać kierunku na drodze, będzie ci się mylić gaz z hamulcem, nie będziesz zwracała uwagi na znaki, nie wyczujesz długości samochodu i jego szerokości itd

Gość prawko juz mam
ja od razu wyjechałam na miasto, ale miałam łatwiej bo brat mnie przed kursem uczył trochę jezdzil wiec bylam obeznana z biegami itp:-), zreszta pierwsza jazda to pikus, pierwsza jazda na egazminie to dopiero:-)

Gość fgcgc
a na egzaminie przypierdolą się do nieistotnych rzeczy i oblejesz

mnie od razu na miasto instruktor wyciągnął. myślałam że umrę. upociłam się jak szczur :D oczywiście za wysoko sprzęgło, zgasło mi milion razy, lewa, prawa - bez różnicy, myślałam że mi piesi od razu na maskę będą się rzucać :D no i nie do pomyślenia było, że można jechac więcej niż 20 km/h :)

Gość fgcgc
Puzel - Wuzel mogłaś jechać swoim tempem i przed prawem jazdy zdać na kartę rowewrową

Gość muszxka
A ja w poniedziałek mam pierwszą jazdę i juz stresik jest, zwłaszcza że nikt mnie wcześniej nie uczył jeździć tak ''koło domu", chłopak nie chciał bo mu szkoda było paliwka... Boję się najbardziej tego że mi będzie gasł często :O Ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :) Czy instruktor duzo pomaga w casie jazdy? np podpowiada co robić itd?

to widzę że każdy ma jakieś doświadczenia i wpadki :D a za którym razem zdaliście?

Gość bobello
Boję się najbardziej tego że mi będzie gasł często Ale kiedyś musi być ten pierwszy raz Czy instruktor duzo pomaga w casie jazdy? np podpowiada co robić itd? to są głąby którzy nie dość że nie potrafią tłumaczyć, to sami niewiele potrafią

Gość bobello
to widzę że każdy ma jakieś doświadczenia i wpadki a za którym razem zdaliście? jakie to ma znaczenie ? zdanie egzaminu nie ma wiele wspólnego z praktycznymi umiejętnościami :(

Gość ja mam dzis za sobą 5 jazde
ogromnych postępow nie widze, jakos sie turlam, instruktor ciagle podpowiada, chociaz juz powinnam pamietac o biegach. wczesniej zero doswiadczenia. fajnie, ze jest topik.

też się troszkę stresuję, a w czwartek pierwsza jazda... niby już jeżdżę, ale co tam daje po lesie... najbardziej wątpię w sztukę opanowania tych wszystkich czynności tj. np. zmiana pasa ruchu i po kolei jednocześnie patrzeć w lusterka, zmiana biegu, kierunkowskaz itp. mam nadzieję że to opanuje szybko...

Gość to i ja sie dolacze :)
ha! ja tez jestem przed pojsciem na prawko ;) mam o tyle dobrze ze chłopak mnie wsadzil w samochod i troche objasnil co i jak. przejechałam moze ze 2 km po prostej drodze (oczywiscie jakies mega zadupie :P) . pierwsze wrazenie: " o kurwa to samo jedzie, co teraz?" po kilku chwilach juz bylo lepiej, całe szczescie ze to byla droga gdzie nikt nie jezdził wiec moglam "jechac" środkiem i nie zwracac uwagi na nic. 25 km/h to jest max... :D i tak sie wydawało ze samochod zapierdalał i to jeszcze po dziurach (bo przeciez ominąć jest ciężko....:P)

łooo ja narazie nie mysle o niczym innym niz opanowanie skręcania i wciskanie sprzęgła i hamulca wtedy kiedy trzeba :D

Gość mam za sobą 5 jazdę
mnie najbardziej denerwuje, ze instruktor mi tlumaczy, kiedy co i jak, a ja ia tak potrzebuję ciaglego powtarzania podczas jazdy. jakas bezmyslna jestem podczas jezdzenia. chociaz niby wszystko pamietam "na sucho".

a instruktor spokojnie tłumaczy? ja wybrałam takiego który ma opinie że nerwowy ale dobry

ja nie chcialabym zeby ktos na mnie krzyczał. jak czegos nie umiem to chce sie nauczyc, a krzykiem tylko mnie ktoś zniechęci. moj pryszly instruktor raczej nie krzyczy, a na dodatek jest to znajomy moich rodzicow wiec mam nadzieje ze bedzie okej ;)

ja nie chcialabym zeby ktos na mnie krzyczał. jak czegos nie umiem to chce sie nauczyc, a krzykiem tylko mnie ktoś zniechęci. moj pryszly instruktor raczej nie krzyczy, a na dodatek jest to znajomy moich rodzicow wiec mam nadzieje ze bedzie okej ;)