Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropny sen

Co może znaczyć taki sen? :(

Polecane posty

Gość okropny sen

Pierwszy - dowiedziałam się, że zmarła nauczycielka(nie mam z nia kontaktu od roku, nawet nie myśle o niej) która mnie uczyła. Mial byc jej pogrzeb, przyszlam i zorientowalam sie ze mam na sobie zielone ciuchy mimo ze kazdy byl odswietnie ubrany. Pozniej poszlam do wc, bylam w szoku-ta nauczycielka niby byla trupem ale żyła, szukala swojego wnuka(nie wiem nawet czy ma ale we snie dziecko mialo najwyzej 2 latka), weszla do wc i tam to dziecko plywalo, po jakims czasie zaczelo ruszac oczkami ale nie przejela sie niczym,mowila ze chociaz razem beda,pozniej mial byc jakis slub cywilny z jej udzialem, bylo mi strasznie przykro,lzy lecialy choc nikt sie tym nie przejmowal, ona do konca mimo ze niby nie zyla to cialo zdawalo sie takie jakby jednak zyla, chodzila tylko ze coraz gorzej wygladala, pozniej chcialam ja zobaczyc, byla przykryta jakims workiem, sypali ziemię lecz nie bylo zadnej trumny itd,ale rozkladała sie:(. Pozniej spojrzalam na jej nk, wszystko miala zablokowane lacznie ze zdjeciami. Drugi sen - jechałam gdzieś arrivą, zaczepił mnie jakiś podejrzany chłopak, w oddali widzialam moja mame gdzies siedziała, od mi na szpilce napisał swoj profil na nk :D i dał, ale czulam ze cos jest nie tak, weszlam patrze jakie okropne zdjecie, blee jeszcze gorsze niz on w realu ;) Pozniej znowu sie tam znalazłam,a on z nożem, probowalam jakos udobruchac, potem zaczelam grozic ze ojciec na mnie czeka itd, jednak jakos zdazylam mu uciec nie wiem czemu z tym nk mi sie snilo bo nie mam tam nawet konta, w ogole dziwne sny ale ostatnio miewam takie, wytlumaczcie prosze. Mam nadzieje ze ten pierwszy smierci nie zwiastuje bo ta nauczycielka jest cudowna osoba bym sie z tym nie pogodzila:( może zaloze konto i napisze jednak do niej? co tam slychac itp

Gość okropny sen
i jeszcze ta nauczycielka ma 59 lat szczerze mowiac to nie wiedzialam nawet dowiedzialam sie od znajomej, ale w tym snie miala 58 i widzialam date 13.07...

Gość okropny sen
ale bez jaj... co to moze znaczyc? wie ktos ?

Gość okropny sen
up

Gość anonim

Odpowiedz jest prosta, nie oglądaj horrorów, albo filmów z napięciem w ciągu dnia, bądź przed snem

Gość Monika

Odezwij sie do tej Pani. Lubilas ja. Moze ma jakies problemy, to nic nie szkodzi zapytac. A jak wszystko ok to ty sie uspokoisz.

Gość Coo

Ale wiecie, że to post z 2011 roku?