Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygadana Anna

Zdrada - mam pytania

Polecane posty

Gość wygadana Anna

W mojej rodzinie miała miejsce zdrada i to tak że narzeczony zdradził dziewczynę z kuzynką. Po kłótniach wyjaśnieniach i separacji się pogodzili i nie wiem czy dobrze, trochę mnie to niepokoi. Niby nie moja sprawa. Nie podoba mi się sytuacja że ten narzeczony ciągle żartuje sobie ze zdrady. Nie twierdze że powinien się biczować na każdym kroku, ale wydaje mi się że jakieś głupie dowcipy o wsadzaniu w dziury, opowiadanie pikantnych historyjek z delegacji kolegów z pracy, czy dowcipy i to w towarzystwie swojej dziewczyny mógłby przemilczeć. Wydaje mi się że jak na żałującego i zadoścuczyniającego to zbyt lekko traktuje ten temat. Chociaż może się mylę? Poproszę o komentarz.

Gość gfgfgghghgh
ja mysle i tak sie rozwiodą, a on jeszcze nie ejdną bedzie mial bo to typowy ruchacz

Gość wygadana Anna
nie chciałam się rozpisywać w jednym poście bo nikomu się później nie chce czytać. Mam tez drugie pytanie. Obiecałam że nie powiem nikomu o tej zdradzie, wie tylko parę osób z rodziny ale jest sprawa tej kuzynki. Po tym jak siła rzeczy moja rodzina zerwała z nią kontakt, to zaczęła częściej zachodzić do innej kuzynki i jej męża. Mają małe dziecko i w sumie trochę się obawiam żeby tam coś nie namieszała bo z tego co się później dowiedziałam to niezłe z niej ziółko, przez te ostatnie lata. Można ją jakoś ostrzec nie mówiąc co się stało, tak żeby jej nie ufała?

Gość wygadana Anna
gfgfgghghgh nie rozwiodą się bo ona mu nie ufa i ślubu nie ma zamiaru brać już, przynajmniej tak mówi

Gość wygadana Anna
Wiem że nie powinnam się mieszać, ale tak głupio trochę wiedzieć ze coś się złego może stać i nic nie zrobić.

Gość wygadana Anna
może i racja, tej kuzynki matka się o wszystkim dowiedziała i trochę ma na nią oko.

Gość wygadana Anna
może i racja, tej kuzynki matka się o wszystkim dowiedziała i trochę ma na nią oko.