Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 24lataaaa

prawiczek, lat 24

Polecane posty

Gość prawiczek 24lataaaa

czy jest na sali jakas chetna pani chcaca wprowadzic 24letniego prawiczka w swiat seksu? dane techniczne: -182cm wzrostu -95kg (troche miesni poniewaz kiedys trenowalem sporo na silowni, obecnie boks) -dlugosc14,5cm -obwod 14cm -podobno przystojny (i nie mam tu na mysli opinii mamy czy babci heheheh) no wiec czy sa chetne panie, wiek niewwazny, no chociaz ponad 55 to juz troche duzo

Wyślij zdjątko mordki, to obaczym.:classic_cool: Cholera, nie mam nic do roboty, a dopiero jutro ze znajomymi na pyfo, więc możemy się tukej troszkę rozerwać.

24 letni przystojny trenujac ...ale...prawiczek szukający na kafe? xD Co z tobą nie tak (poza szukaniem przez neta) bo nie powinienes miec problemów...;D Albo to prowo...;D

Znaczy zamiast "albo to prowo" miałam na mysli prowo xD

Wyślij zdjątko mordki, to obaczym.:classic_cool: Cholera, nie mam nic do roboty, a dopiero jutro ze znajomymi na pyfo, więc możemy się tukej troszkę rozerwać.

Leżę z gorączką w łóżku, więc troszku rozrywki nie zaszkodzi. Wyślij zdjęcie mordki, to obaczym.:classic_cool: Klata również mile widziana.

Leżę z gorączką w łóżku, więc troszku rozrywki nie zaszkodzi. Wyślij zdjęcie mordki, to obaczym.:classic_cool: Klata również mile widziana.

Gość moim skrooomnym zdaniem
Może więcej danych technicznych... garażowany? nie bity? ile spala? pojemność skokowa? moment obrotowy? ;)

Gość fg
hej a wysłałbyś swoje zdjęcia na maila?:D

Gość prawiczek 24lataaaa
dekalogowata napisz najpierw skad jestes, bo jak bardzo daleko to ise nie oplaca. przejechalbym z 400km a by sie okazalo ze sie rozmyslilas albo zarty sobie robilas wiesz poprostu nie mam znajomych, jestem niesmialy, nie chodze na zadne imprezy czy dyskoteki, wyjde tyko z kolega raz na dwa tygodniena piwo czy bilard i tyle. jeszcze za czasow gimnazjum czy liceum mialem szanse, bo nie jedna dziewczyna do mnie zarywala, ale niestety ja nie wykazalem kompletnie zadnej inicjatywy. a teraz zostalem sam, poszedlem na polibude a tam sami faceci, no to jak ja mam kogos poznac

Gość prawiczek 24lataaaa
ze tak powiem, problem tkwi w psychice, nie w fizycznosci

Gość prawiczek 24lataaaa
a to forum odkrylem z dwa tygyodnie temu siedzac w necie i nudzac sie

Gość prawiczek 24lataaaa
no zje.balo sie cos i to porzadnie. no wiec skad jestes?

Gość fg
wawa

Gość do zalozyciela tematu
o kufa, jakbym siebie 'slyszal' xD idealnie to samo no nic, powodzenia zycze

Gość prawiczek 24lataaaa
ja lodz fg podaj email, ile macie lat?

Gość awwqwqw
Dekalogowata, ile masz lat?

Gość gośćwarszawiak
Ja mam ponad 30 ci i tez jeszcze nigdy, tzn po francusku mi kiedys Dziewczyna pozwolila i lizalem Jej stopy i takie tam ale seksu nie bylo... Ale zeby szukac na necie? Nie wpadlbym na to :) powodzenia , dodam ze brzydki tez nie jestem ale nie latam po dyskotekach w stolicy, moze dlatego :(

Gość kuba dla Pani
witam wszystkie panie i pary młody 24 letni facet zadbany , przystojny 178 wzrostu szuka starszej kobiety od Ciebie będzie zależało co i jak , ja jestem otwarty na każdą propozycje , oprócz sexsu oferuje wspolne spacery wyjscia do kina na impreze , mogę Ci towarzyszyć w różnych spotkaniach biznesowych , wspolne kolacje . Jestem po szkole gastronomicznej i uwielbiam gotować ......brakuje Ci towarzystwa chcesz zmienić i uwolnić się od codziennych spraw ??? zapraszam Cię na prezentacje mojej osoby po prostu zadzwon 571424989 . przed spodkanie oczywiście pokaże i pogadam na sky kuba123144 zapraszam .......