Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazia

poradcie ,jak ustalic

Polecane posty

miejsce zamieszkania męza,który porzuciłchatynke ponad8miesiecy temu,by mu uroczo wręczyć pozew na alimenty i separacje. Do tej pory nie wiem gdzie mieszka. Ile za taka usługe policzyłby sobie prywatny detektyw?

Gość może zgłoś zaginięcie?
wszak zaginął:-)

nie ,do kitu..spotkał sie kiedysze synem i gadał ze ma chate.

Ale by sie zdziwił, gdyby dostałna swój nowyadres pisemko z urzędu conie?????

Gość no zgłaszasz to tam
gdzie trzeba- tzn sprawe o alimenty i rozwód i oni ustalają miejsce zamieszkania

Gość może zgłoś zaginięcie?
nie masz tego na pismie. jesteście małzenstwem , nie macie rozdzielności itd. On po prostu zaginał. I wcale nie żartuję z tym zgłoszeniem. Wszak martwisz się bardzo o męża:-) Nie daj sobą pogrywać i orzejmij kontrole nad cwaniaczkiem

Wiesz,gdyby nie spotkał sie kiedys ze synem,to dawno bym zgłosiła, ale teraz moga topotraktowac jako złośliwośc. Ej,sama nie wiem. Ale dzieki za odpis. :) Pozdrawiam.

daj spokoj z detektywem,a do czego jest ci to potrzebne gdzie on mieszka?? zaloz mu sprawe w sądzie, a adres wpisz jego rodzicow.. nawet jak nikt nie odbierze listu,to sąd da ci rozwod bez jego obecnosci..moze nie odrazu na 1sprawie,ale na 2-3napewno.

Rozwód?nNie. Poco mi rozwód? Separacja i alimenty. Tak. Na adres jego rodziców? COŚ TY! Jego matka nie przyjmie pozwu - niestety znam ja dokładnie. Odmówi przyjęcia. :(

Gdy szukały rozmaite instancje jego brata, ona nie przyjmowała jego listów,a adres ukrywa do dzisiaj. Tak twierdził mój mąz gdy tu jeszcze mieszkał. A ścigajago 2zony na alimenty.Maja wprawe w unikaniu przyjmowania pism urzędowych.

podzwonie możepodwetektywach i zapytam ile by wzieli zaustalenie gdzieon pomieszkuje. Jak uważacie duzo?

chcesz alimentów na siebie czy dziecko? zależy ci na nim jeszcze? bo jeśli nie to dlaczego nie chcesz rozwodu?

Bo rozwód nie jest mi potrzebny.. jeś lion chce byc wolny - nie widze przeszkód. Niech wystąp i o rozwód.