Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzyłem się

grzebała w moich rzeczach

Polecane posty

Gość od problemów się nie ucieka
Autor chyba się ulotnił, a chciałam się dowiedzieć, czy dałby jej szansę na powrót, gdyby zauważył zmianę w jej zachowaniu, choć to tylko gdybanie...

Powiedz jej, że teraz Ty masz traumę i niech spada. Dzizas, jaka wariatka...

"Fawila sory ale dziewczyna w gimnazjum to chyba nosem w książkach powinna siedziec a nie nosem w penisie" kto od razu mówi o penisie ?:D u mnie był to poczatek liceum :classic_cool: ja wierze w to ze kazde nawet najmniej znaczace doswiadczenie w naszym zyciu odciska na nas jakies piętno , np nieszczesliwe dziecinstwo , zdrady i tego typu rzeczy , przed tym nie da sie uciec , mozna nad tym pracowac ale mysle ze pogodzic sie z tym to nie jest dobre określenie

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
ona jest chora w tej zazdrości, nie widzi problemu w swoim zachowaniu, ma manie widzenia zdrad, chyba jednak twoja decyzja jest własciwa zabiła uczucie zazdrością

Gość od problemów się nie ucieka
Myślę, że ona nie jest jeszcze świadoma, że ją zostawiłeś, gdy to do niej dotrze, z pewnością będzie prosić o powrót, tylko co zrobi wtedy Autor? ;)

Gość kassandra kandra
właśnie dostałem od niej wiadomośc o treści: pewnie już jesteś w ramionach innej. Inaczej byś mnie nie zostawił. Coraz bardziej się cieszę z mojej decyzji... \\ no kurna, dziewczyna ma problem, a Ty ją zostawiasz to że czasem ja okłamiesz dla niej to katastorfa, bo boi się odrzucenia, a Ty ją zostawiasz, choć ona właśnie tego się boi. człowieku, wygoda wygodą, ale żeby zmienić nastawienie drugiej osoby to trzeba lat, zapewnień, pokazania bezpieczeństwa, a nie kilkunastu rozmów

Gość wkurzyłem się
od problemów się nie ucieka, nie wiem. ludzie podobno sie nie zmieniają.. jestem realistą

Gość hrijim
Współczuję Twojej dziewczynie...może wyślij jej ten temat? Może coś zrozumie, jak to poczyta?

Ewentualnie wybuchnie gniewem i autor będzie musiał schować się w górach.

wiesz czemu tak napisała ? ona oczekuje teraz reakcji z twojej strony , jakiejkolwiek . rozumiem ze pisała do ciebie a ty nie odpisywałes i na koncu był własnie ten sms ? wie ze cie te zdenerwuje i by moze teraz nawiążesz z nią kontakt , nawet jesli mielibyscie znow sie kłocic

zwiazek toksyczny to czeka autora jesli bedzie kontynuował zwiazek, tresura jak pieska zrób to tego nie rob to wyglda zle ona ma tkzw złą pamięc, złe wspomnienia i to w niej zyje, histeryczka jakaś moze byc tylko gorzej

Chłopie, nie zwracaj uwagi na tutejsze dziewczyny-zazdrośnice-inwigilatorki. Podjąłeś dobrą decyzję. Skoro ona nie potrafi normalnie funkcjonować to niech nad sobą popracuje w samotności - może coś zrozumie i przy następnym chłopaku będzie już się zachowywać normalnie.

Ten sms był szantażem emocjonalnym. Jeżeli ona oczekuje miłosierdzia to może niech się zgłosi do jakiejś fundacji charytatywnej?

Gość wkurzyłem się
kassandra kandra ja ją znam 5 lat. Pracowaliśmy razem, można powiedzieć ze byliśąmy przyjaciółmi dużo rozmawialiśmy jak jej chłopak odwalił byłem pierwszą osobą która się o tym dowiedziała, zacząłem ją z tego wyciągać i sam nie wiem kiedy się w niej zakochałem a ona to wszystko zniszczyła swoją zazdrością szczególnie że na samym początku tak nie było, zaczynało się stopniowo wszystko dziać aż do momentu krzyków, awantur, ona nic nie dała sobie wytłumaczyć a ja nigdy nie podniosłem na nią głosu ani nie przeklinałem do niej tak jak ona do mnie więc można powiedzieć że szacunek i wszystko odemnie otrzymała a nie umiała dac mi tego w zamian

"Chłopie, nie zwracaj uwagi na tutejsze dziewczyny-zazdrośnice-inwigilatorki. Podjąłeś dobrą decyzję. Skoro ona nie potrafi normalnie funkcjonować to niech nad sobą popracuje w samotności - może coś zrozumie i przy następnym chłopaku będzie już się zachowywać normalnie." czemu ma na nas nie zwracac uwagi :D przeciez nikt nie mowi czy zrobił zle czy dobrze . po prostu wchodzimy w skóre dziewczyny ale tez w autora więc sie nie gorączkuj 🖐️

Gość kamillLlll
chce cię sporowokować do kontaktu. zmień numer jeśli ta panna cię juz nie intersuje bo jeszcze tak zrobi że pojedziesz do niej a tam już czeka maszyna do tortur :P

Gość olalaolalalaoaalaa
szacunek dla autora: porządny facet.

no nie wiem czy porządny facet kłamie żeby uniknąc awantury . mój tez mnie okłamal i jak sie o tym dowiedziałam to zerwalam ale oczywiscie był lament i płacz więc wrócilam do niego , od tamtej pory mnie nie okłamał , nawet jak wiedział ze będzie awantura

"Może źle to ująłem. Autorze, poczytaj sobie wypowiedzi owych dziewczyn ale się do nich nie stosuj . " on juz podjął decyzję także tego... :classic_cool:

Gość wkurzyłem się
piczka... ciekawe co byś robiła będąc na moim miejscu :|

Gość olalaolalalaoaalaa
porządny bo wytrzymał tyle akcji i się nie darł. ja bym nie wytrzymała jak toś na mnie wrzeszczy, robię to samo

Gość fdvadvca
nie kochasz jej . proste. zostaw ją , niech sobie szuka kogos kto ją pokocha. zapewniam cię , że absolutnie, bezwzględnie WSZYSTKIE kobiety mają odpały, wszystkiejakie znam. te na forum co pisza , że nie mają- udają i kłamią, albo miały/ mają albo będą miały. taka natura kobiety. pogódź sie z tym albo zostań gejem/ wiecznym kawalerem.

"on juz podjął decyzję także tego... " Ale zawsze może ją zmienić... i oby tego nie zrobił :) "no nie wiem czy porządny facet kłamie żeby uniknąc awantury" Jakbym ja miał wysłuchiwać krzyków i niesprawiedliwych oskarżeń co spotkanie z kumplami to też bym ściemniał.

zależy , nie jestem tobą , nie wiem jakie miałes z nia relacje , ja na pewno bym mojego nie zostawiła bo sie z nim świetnie dogaduje (w sumie od niedawna tak dobrze sie rozumiemy), po prostu jesli wiem ,ze ktos oprócz tego ze jest moim chłopakiem to mogę go nazwac przyjacielem , to zastanowiłabym sie tysiac razy nad taką decyzją jeśli dłuzej nie wytrzymasz takiej sytuacji to dobrze zrobiles u mnie było tak ze on nie mógł wytrzymac takich akcji ale nie wytrzymałby tez beze mnie ( to drugie było silniejsze wiec dlatego jestesmy nadal razem )

faceci też miewają odpały...ale to jest przegięcie.

Gość fdvadvca
gościu jak obstajesz przy swojej decyzji bo jakaś grupka ludzi z całej PL być może z większymi problemami ci tak "doradza" to chyba jesteś jakiś dziwny :O na prawde ludzie tutaj podejmują decyzje na podstawie "doradzaczy z neta" ? nie chce mi sie wierzyć, żeby obcy ludzie mieli na was aż taki wpływ. w praktyce kazdy wybacza, sprawdza, krętaczy a tutaj świetoszków zgrywacie i bezproblemowych i oczywiście "nikt by sobie tak nie dał" a w życiu nadstawiacie jeszcze drugi policzek albo udajecie , że deszcz pada.

haha wszystkie kobiety mają odpały ahah ma swoją teorie na ten temat, bo odpały nie biora sie z niczego, jakies malolaty chyba tak twierdza. Jak sie zaczyna zwiazek od dupy strony to tak potem wyglada