Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdfdd

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dffdfdd

Mam napisac pismo do wójta jako przewodniczaca mlodziezowej rady gminy z pytaniem o stan naszego budzetu poniewaz chcemy jakos zagospodorowac las itd zeby cos sie dzialo tutaj. Ale kompletnie nie wiem od czego zaczac itd ;/ mam 15 lat i zero doswiadczenia... prosze o pomoc:(

Gość bgfbgb
napisz konkretnie o co Ci chodzi?

Gość dffdfdd
no mam napisac do pana wójta i zapytać o to ile mamy pieniedzy do dyspozycji bo mamy pomysły na ich wykorzystanie...

Gość bgfbgb
ale jakie konkretnie pomysly?? to by sie przydało zawrzeć w tym piśmie

Gość dffdfdd
1. Zagospodarowanie jakiegoś kawałka lasu (albo roszkowski, albo urbanek) i przeznaczenie go na pole do rozgrywek ASG 2. zrobienie coś z tą salką katechetyczną... kasa idzie na remont dachu za nasze parafialne pieniądze, a nic sie tam nie dzieje w tym poza od czasu do czasu próbami naszego chóru...

Gość bgfbgb
żeby wyciąć kawałek lasu, musisz mieć pozwolenie na wycinkę drzew, wątpię żeby to przeszło

Gość ambitnie..
ja w twoim wieku wiedziałam jak sie apelacje pisze ;]

Gość bgfbgb
Panie wójcie Jako przewodnicząca Młodzieżowej Rady Gminy zwracam się z prośbą o udostępnienie informacji o środkach z budżetu gminy, które moglibyśmy przeznaczyć na zagospodarowanie salki katechetycznej (i tutaj wymienić konkretnie co chcielibyście tam zrobić). Chcielibyśmy aby gmina była przyjazna młodym ludziom i pozwalała im rozwijać swoje zainteresowania. Proszę o pozytywne rozpatrzenie naszej prośby Z poważaniem