Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..kijew..

Kobiety chcecie wiedzieć jak to jest po heroinie?

Polecane posty

po co sie chwalic? nie widze w tym powodow do dumy :o zadne uzywki nie sa dobre, sama siebie przeklinam za to, ze zaczelam zwykle palenie :o rzucic cholerstwa nie moge! alkoholu tez duzo nie pije tylko okazyjnie, i z tego wzgledu nie potrzebuje zadnego wiekszego 'kopa'. trawki tez sie probowalo kilka razy dla relaksu, ale na dluzsza mete tez nie widze powodu aby to kontynuowac. Twarde narkotyki to dla mnie juz kompletna glupota, wiadomo, ze czlowiek jak glupi to probuje, ale po co to promowac w sieci gdzie kazdy ma dostep? :o

tania: ta 'odskocznia' moze Cie kosztowac wiele kasy i straconego zdrowia :o

Hmm... to nie jest Najlepszy (a raczej durny) pomysł by czegokolwiek probowac na zyciowa depreche-wtedy jestes napodatniejsza na to... Ale przypuszczalnie to wiesz...

no ludzie niby wiedza, a jednak niektorzy swiadomie zaczynaja i w to brna :o wiec napisac nie zaszkodzi. Zalozmy, ze wchodzi na to forum jakis zagubiony dzieciak i pierwsze co czyta to to, ze po herze bedzie super :o

Jasne o tych rzeczach powinno sie dyskutowac, ale bez promowania tego w taki sposob jak to zrobila poniekad autorka tego tematu. Od razu na pierwszej stronie ktos sie jej spytal skad to wziac, na co ktos odpowiedzial, ze najlepiej pytac cpunow pod osrodkiem :o No i teraz jak ktos nie wiedzial to juz wie.

tak, ale chodzilo mi o to, ze wiedzac o konsekwencjach swiadomie zaczynaja - wiem, ze brna bo to juz uzaleznienie, nie jestem glupia tylko zle sie wyrazilam :o I nie mowie tutaj o osobach, ktore zaczynaja nieswiadomie bo jest takich pelno :o

Gość Sanitas
Jak ja sie cieszę że w czasach mojej młodości narkotyki były znane tylko ze słyszenia.

z tym sie zgodze z tania: poki jeszcze mieszkalam w Polsce, w malej miejscowosci nie wyobrazalam sobie, zeludzie jeszcze biora na taka skale :o Po wyprowadzce w inne miejsce w wieku 15 lat zmienilam zdanie :o

Gość Sanitas
Na pewno były o wiele mniej dostępne. Ja wtedy o istnieniu narkotyków dowiedziałam sie z ksiązek :p

Gość Sanitas
I nasza tania dziwka jest w kropce.

Za moich szczeniackich lat gowniarze ,owszem pili od czasu do czasu piwko i palili fajke pokryjomu ale dragi... nie.

Gość Sanitas
Chyba z tej konfuzji poszła sie ujarać heroiną :)

Gość Sanitas
To idź :)

Gość Zrypany
A na ile wystarcza jeden strzał? -ta 1/3 ćwiartki

Gość Wiesław Sprawiedliwy
Każdy kto produkuje i sprzedaje to ś****wo powinien być przymusowo tym faszerowany aż zdechnie 😠

A później sprzedaj wszystko co masz, jak już nie będzie czego sprzedawać to zginaj się w bólach na dworcach i żebraj o 5 zł na pompkę/centa/inne ćpuńskie nazwy. Heroina to jedyny narkotyk którego nie warto próbować, widziałem co zrobiła z moimi znajomymi. :O