Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamany

:(

Polecane posty

Gość zlamany

poklocilem sie dzis z kobieta i powiedziala mi zebym sie nie odzywal i miala opisy ze mnie nie nawidzi..a ak naprawde nic nie zrobilem...:((co mam robic...siedze zalamany

Gość CierpiacyNaSamotnosc
zwal konia i idz spac, jutro bedzie lepiej

Gość 16 latkaaa
skoro miałą opisy to ile ma lat ?

Gość zlamany
nie piszcie mi jakis nie powaznych ze mam zwalic konia!!!!!! Ona 27...ja placze..caly czas

Gość niestety tak wyszlo
jestem od niej 11 lat mlodsza, chlopak mnie rzucil a nie robie jakis opisow na gg bo to dziecinne

Gość zlamany
a ja mam masakre :( nie wiem co robic:(

Gość zlamany
nic zlego...ona ona sobie ubzdurala ze sms jej nie napisalem zadnego..jak pisalem..::( i zaczela sie dzrzec po mnie

Gość Jeśli ona tak
Pisze widocznie coś w niej siedzi. Ile jesteście ze soba ? Bo mniemam że długo ? Może ona jest typem laski która nie zapomina wiem coś o tym bo sama tak mam. Wszystkie krzywdy które mnie sie dzieją pamiętam te błahe nie ale te które mnie ranią tak . Na przykładzie ci powiem że po 5 latach potrafiłam mojemu byłemu wypomnieć jak napisał mi smsa że jestem aby zabawka. Może pogadaj z nią co ją dręczy , przeproś dla świętego spokoju przyjdź z kwiatkami . Mój obecny robi to samo. Coś musi być że tak pisze. Nie napisze mi o czymś a sie pózniej wypiera że pisał chodź nie miało to miejsca wogóle ale cóż ludzie mają różne charaktery ciężkie do zrozumienia :D

Ustawia sobie opis ze Cie nienawidzi po tym jak zapomniałeś o smsie do Niej??? Jak dla mnie to głupota. Twoja dziewczyna ma 27 lat a zachowuje się jak 10 letnia dziewczynka ;/

Skoro ustawia opis że cie "nie nawidzi" to moze nawet lepiej że nie jestes z tym tumanem

oj tam on też zachowuje się nie lepiej:) pasują do siebie:P

Gość zlamany
dlaczego mowisz ze ja zachowuje sie nie lepiej??? skad wesz jak sie zachowuje;/ rok czasu jestesmy ze soba.... nie zrobilem jej zadnej krzwydy.!