bakat 0 Napisano Lipiec 9, 2011 Kojarzycie może czy w Gocco dalej jest ta promocja na hasło? W zeszłym tygodniu w weekend wystarczyło powiedzieć "Chrząszcz brzmi w trzcinie" żeby mieć 20% zniżki, ale się spóźniłam i jestem ciekawa, czy w tym tygodniu też to mają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szokoladanagoraco 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Z tego co się orientuję, to w GOCCO jeszcze przez sierpień trwa wyprzedaż letniej kolekcji. Przynajmniej tak mają napisane na facebooku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość InStylist Napisano Sierpień 17, 2011 Promocja w GOCCO trwa nadal, ale bez hasła tylko po prostu na całą kolekcję wiosna/lato. Wszystko -50% więc naprawdę opłaca się zajrzeć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna_Lilia Napisano Sierpień 26, 2011 Z tego co wiem to promocja trwa do końca sierpnia ale już mają ciuszki na kolejny sezon. Znalazłam w końcu ich stronę http://www.gocco.es/ i można sobie pooglądać wszystkie ubranka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula_z_ula Napisano Sierpień 30, 2011 Byłam, zobaczyłam, kupiłam :) Ubranka słodkie, do razu sama poczułam się jak dziecko ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia z puszczykowa Napisano Sierpień 31, 2011 fajne mają te ubranka, a jest jakaś promocja na wrzesień, z okazji początku szkoły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamara.J Napisano Wrzesień 4, 2011 sweterek granatowy na guziczki! zakochałam się!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia73 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 Na pewno będą jakieś przeceny kolekcji jesiennej. Ostatnio byłam w sklepie i zakochałam się w tej kolekcji, cudne są te ubranka. Moja Martusia wprost uwielbia sukienkę w kwiatki, nosi ją do grubych rajstop, wygląda jak księżniczka! :) Polecam te ciuszki, zakochacie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malykotek5 Napisano Wrzesień 30, 2011 No fajny sklep, pytałam panią o promocje i powiedziała, że mają program lojalnościowy Gocco&Friends i z tą kartą ma się duże zniżki. Ewelina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach