Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwqwqw

Jak zniechecic do siebie kobiety?

Polecane posty

Gość awwqwqw

Mam dosc nietypowy problem. Jestem 30-letnim mezczyzna, zadbany, dobrze zarabiajcy, wyglad ponad przecietny, wysoki, kulturalny i singiel. To wszystko powoduje ze jestem dla kobiet dobra partia i ciagle jestem przez nie "podrywany", oczywiscie podrywany we wlasciwy dla kobiet sposob. Problem polega na tym ze jestem singlem i chce nim pozostac, nie interesuja mnie zwiazki z kobietami, stawiam na kariere i samorozwoj. Mam juz dosc ciaglych usmieszkow kobiet do mnie, zagadywania itd. Jak sprawic by kobiety daly mi spokoj? Nie ma pomyslu jak to zrobic, przeciez nie bede chodzil niezadbany itd. Prosze o sensowne rady. Pozdrawiam

Gość mam podobny dylemat
nie ma na to żadne rady - dopóki podobasz się kobietom to będą zwracały na Ciebie uwagę. Myslę że to męczace bo mój facet jest taki lekko ponad przeciętny i kobiety do niego sie kleją jak muchy do lepu. Nie robi nic a one zarzucają na niego przynętę. Kobiety niestety takie są. Osobiście nie podrywam facetów bo i po co - oni potrafią robić to bardzo dobrze ale nie ukrywam że i mnie się zdarzyło :o Jedyne co możesz zrobić to nie reagować a i tak to niewiele zda bo zawsze znajdzie się taka która bedzie próbowała Cię "wyrwać"

Autorze ,załóż na palec obrączkę i jeśli jakaś kobieta będzie Cię " podrywała " to pokaż jej rękę . ;) Sama odejdzie ,jeśli jest domyślna. :)

Gość CześćWamMiszcze
Pani Zosia ma dobry pomysł! Kub obrączke, i noś ją. Wtedy wyjdziesz z klasą z każdego podrywu!

Gość awwqwqw
Zosia samosia, jesli zaloze obraczke to bede jeszcze bardziej przyciagal kobiety! Wbrew pozorom, obrączka nie odpycha, a przyciąga kobiety do mężczyzn. Ten kawałek metalu ma w sobie magię, która działa jak magnes. Kobiety, na które działa magia żonatego, szukają wbrew pozorom nie romansu, a stałego związku. Mężczyzna z obrączką wydaje się być dojrzalszy, bardziej uczuciowy. Dr Kamal Khurana, ekspert do spraw związków, wyjaśnił to zjawisko na łamach „The Times": „Kobiety zakoch*jące się w żonatych mężczyznach to zwykle osoby szukające uwagi i emocjonalnego wsparcia. Żonaci mężczyźni wydają im się bardziej doświadczeni i dojrzalsi, dlatego są dla nich pociągający" (tłumaczenie „Dziennik"). Dla psycholog, Ewy Woydyłło, takie odbieranie żonatych mężczyzn przez kobiety, które poszukują stałego związku, jest oczywiste: „Żonaty mężczyzna rzeczywiście sygnalizuje, że jest dojrzalszy. Sprawdził się w roli opiekuna, gospodarza, pana domu, być może nawet ojca. Dla kobiety pragnącej nie zabawy, a dojrzałego, stałego związku, taka osoba będzie wręcz atrakcyjniejsza niż "motyl" latający po dyskotekach" ("Dziennik"). Powodzenie mężczyzn już żonatych wynika z płytkości rynku matrymonialnego. Fajni faceci są od razu wyłapywani i lądują na ślubnym kobiercu, dlatego szybko stają się obiektem zainteresowań „samotnych panien" na wydaniu.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Pomysl z obraczka - zwietny. Do tego powiedz pare razy glosno , ze kazda co sie bierze za zonatego to dziwka. Bedziesz mial problem z glowy.

Gość awwqwqw
Pomysl z obraczka jest bardoz zly, napisalem dlaczego jest zly. Obraczka u faceta przyciaga kobiety, a nie je odpycha

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Pomijajac , ze to prowo to co tak naprawde chcesz osiagnac?

Gość awwqwqw
To nie zadna prowokacja! Pytam sie powaznie. Jak widac nie tylko ja mam taki problem

Gość harmarmahk
Oj to jakiś sztuczny problem. Przecież czasem dobrze, że któraś się zakręci, bez sexu żyć się nie da.

Gość awwqwqw
Che by kobiety mi daly swety spookoj, by nie musial ciagle mowic ze nie interesuja mnie zwiazki, nie musial sie tlumaczyc z tego itd

ogłoś publicznie, że jesteś gejem albo miałeś wypadek i ucięło Ci siurka :)

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Aaaaa rozumiem. Chcesz zeby kobiety daly Ci spokoj bo one tylko na Ciebie poluja a Ciebie nie interesuja zwiazki matrymonialne tylko seks? To dlatego nie chcesz zalkozyc obraxczli?

Gość awwqwqw
Invicta, prosilem o sensowne rady a nie zartobliwe.

Gość awwqwqw
Zuzanna Ameliiiiia Gdzie ja napisalem ze mnie interesuje tylko seks?

Gość awwqwqw
Jak zalozylem obraczke kilka razy, to mialem jeszcze wieksze wziecie...

Ale ja nie żartuje koleś szukasz problemu tam gdzie go nie ma. jak powiesz coś takiego to na bank się odwalą

Gość harmarmahk
Ej, coś Ty za jeden? jesteś asex.? Jesteś gejem? jaki problem lekceważyć uśmiechy kobiet i grzecznie odmawiać. Czy w tym wieku wystarcza Ci masturbacja? czy jakiś kolega Cię obsługuje?

Gość awwqwqw
Nie bede oglaszal ze jestem gejem! Ty normalna jestes?> Wtedy mialby przechlapane z innych wzgledow. Poza tym nikt nie uwierzy w to ze jestem gejem

Gość awwqwqw
Nie jestem aseksualny, nie jestem tez gejem. Nie interesuja mnie zwiazki. Kobiety ograniczaja, zabieraja czas. Ja stawiam na kariere, nie na kobiety i rodzine

Gość OneTwo
Jak jebnięta, to na nic się zdają zabiegi zniechęcania.

Gość CześćWamMiszcze
Zgadza się. Myślałem, że chodzi o jakieś fajne dziewczyny, które się Tobą interesują, a Ty nie chcesz ich urazić. Wtedy wystarczyła by obrączka. Natomiast, jeśli chodzi o winorośla - tak samo, jak kobiety mają problem z chamami, tak samo my mamy problem z winoroślami. No, jak świat światem, każdy ma z czymś problem.

Gość CześćWamMiszcze
I nie ma rady....

Gość harmarmahk
Pytam Cię chłopcze co z sexem? chodzisz na dziwki, sam sobie robisz dobrze? czy jak masz chęć to Ty jakąś wyrwiesz? problem wyssany z palca, temat prowokacja :D 🖐️

Bzdura jak nic. Nie wierze , ze normalnemu męzczyźnie przeszkadza zainteresowanie kobiet :O Nikt Ci nie kaze sie z nimi zwiazac, wystarczy nie odpowiadac na sygnały lub wprost wypowiedziane propozycje.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Napisz cos wiecej o tych winoroslach

Gość awwqwqw
Co Cie tak interesuje ten seks? Z seksem sobie radze tak jak kazdy normalny facet nie majacy kobiety.

Gość awwqwqw
Nie wierze , ze normalnemu męzczyźnie przeszkadza zainteresowanie kobiet Przeszkadza, bo ilez razy mozna mowic ze nie jestem zainteresowany zwiazkami, ze sie skupiam na karierze, ze kobiety ograniczaja, ze zabieraja czas.

Przeszkadza, bo ilez razy mozna mowic ze nie jestem zainteresowany zwiazkami, ze sie skupiam na karierze, ze kobiety ograniczaja, ze zabieraja czas. Bzdura do potegi. Nikt Ci nie kaze tłumaczyc sie ze swoich wyborów ani filozofii zyciowej :O🖐️