Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwqwqw

Jak zniechecic do siebie kobiety?

Polecane posty

Gość ........kropka....
Chłopcze!!!!! Brawo!!!! i tym sposobem znalazłeś złoty środek na swój problem! Potrafisz dostrzec jaki? Potrafisz zweryfikować i wyciągnąć wnioski??:D widzisz, nie widziałam Ciebie, a swoim gadaniem wywołujesz we mnie agresję do własnej osoby, jesteś typem chodzącego narcyza, idź i płacz do poduszki przez swój problem, wymyślony problem. Brzydzę się właśnie takimi typami i nigdy nie zwracam uwagi na mężczyznę któremu brak męskości. A powiedz pazurki też robisz u kosmetyczki? Parafinka na dłonie? :D

Gość awwqwqw
Oczywiscie nie doczekam sie zadnej rady, tylko samo obrazanie. Jakie to typowe dla kobiet

Gość vvjjad
Enfant Terrible tobie juz nic nie pomoze zyebie

Gość bejbs$
taki los pieknych i bogatych. musisz to wziac na klate, jak na prawdziwego samca przystalo. chyba ze bierzesz pod uwage to, by oszpecic sie? zubozec? nie sadze jednak... a poki co nie mozesz zabronic kobietom, by przestaly byc estetkami i przestaly narzucac sie tobie kazdego jednego dnia tygodnia.

Gość rrrrr555
fajnie masz miec i moc odrzucac o to wlasnie chodzi grunt to zadbac o swoj interes a reszta sie pojawi sama i fajnie jest wlasnie odwrocic pewien porzadek rzeczy

Gość awwqwqw
Czy Wy nie rozumiecie ze to nic fajnego. Nie jest fajne byc zaczepiantym przez kogos z kim sie nie chce miec nic do czynienia.

Gość bejbs$
Oj, mnie zaczepiaja faceci i jakos zyje. daje im szybko do zrozumienia, ze nie jestem zainteresowana i ide dalej. Czy to takiez trudne? a wypowiedzenie kilku slow naprawde nie jest czyms co wymaga heroizmu./

Gość awwqwqw
Ja nie mowie ze to wymaga heroizmu. To ejst tylko irytujace, jesli ciagle sie to musi powtarzac. Czy te kobiety nie moga mi dac spokoju?

Gość bejbs$
A czy ci faceci nie moga mi dac? odwieczne prawo natury. nie badz taki zgorzknialy... one nie powoduja, ze nie mozesz cieszyc sie zyciem. wyluzuj koles i idzie na rower zrelakasowac sie. ja wlasnie ide 🖐️ i pewnie znowu nie jeden mnie zaczepi...:D:D

Gość awwqwqw
Rower bedzie pozniej, czeka na mnie mase roboty, a tak mi sie nie chce

Gość Zuzanna Ameliiiiia
"Ja nie mowie ze to wymaga heroizmu. To ejst tylko irytujace, jesli ciagle sie to musi powtarzac. Czy te kobiety nie moga mi dac spokoju" Czy ty jestes kobieta i caly temat jest o to , ze inne interesuja sie twoim facetem?

Gość awwqwqw
Czy te kobiety nie moga mi dac spokoju" Przeciez jesli bym byl kobieta to bym nie zadawal takiego pytania! Jestem facetem!

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Facet - nie zakladalby takiego tematu.

Gość CześćWamMiszcze
"Trudno winic ludzi za to ze chca sie w swoim zyciu jak najlepiej ustawic.To dotyczy obu plci. Twoj kumpel nie chcial byc byc ofiara panienki co poluje na portfel ale chyba sam nie mial nic przeciwko korzystaniu z seksualnych atrakcji - skoro doszlo do takiego zwiazku. Mi nie jest zal takich facetow. maja dokladnie to o co walcza. Jak sie mysli penisem to tak sie konczy. Gra ma to do siebie ze sie abo wygrywa albo przegrywa." Dokładnie. Kumpla mi żal, w końcu to jest kumpel. Byliśmy wtedy młodzi, zauroczenie górowało, no co zrobić. No, ale kumpel dostał nauczkę. A my teoretycznie możemy powiedzieć nieco zbyt nachalnej pani, żeby się odwaliła. Ale to nie jest wyjście z klasą. Obawiam się, że Twoja praca może mieć związek z koniecznością bycia miłym, i równocześnie spotykania się z wieloma kobietami tego typu. Trudno w takiej sytuacji powiedzieć "spadaj".

Gość awwqwqw
Facet - nie zakladalby takiego tematu. Co za stereotypwe myslenie. Wierz mi, ze nie kazdy facetow sprawia przyjemnosc gdy zagaduje do niego kobieta ktora nie ma na co liczyc u niego.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Takim panienkom trudno powiedziec "spadaj" bo wtedy starci sie okazje do bzykniecia,a nie z powodu klasy. Nie opowiadaj mi surrealistycznych bajek. A ze wszystko w zyciu ma swoja cene wiec tak sie to konczy.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
"Wierz mi, ze nie kazdy facetow sprawia przyjemnosc gdy zagaduje do niego kobieta ktora nie ma na co liczyc u niego" W to wierze. I dlatego wiem ze ten temat to prowo.

Gość awwqwqw
Takim panienkom trudno powiedziec "spadaj" bo wtedy starci sie okazje do bzykniecia,a nie z powodu klasy. Ale mi nie zalezy na zadnym bzykaniu! Pisalem juz o tym. Nie cche tracic czasu na kobiety, na zadne kontakyty z nimi poza zawodowymi!

Gość awwqwqw
"Wierz mi, ze nie kazdy facetow sprawia przyjemnosc gdy zagaduje do niego kobieta ktora nie ma na co liczyc u niego" Kobieta, nie konkretna kobieta tylko kobieta jako clzowiek, ogol, ktos kto nie ma na co liczyc!

Gość to nie trac
tracisz jedynie czas na tym forum człowieku, gdy tymczasem masz ponoć tyle do zrobienia. pro wo ka cja 🖐️

Gość ontyja
do autora - przestan traktowac kobiety a tymbardziej nasze polskie jak ksiezniczki, ktore cechuje zajadliwosc, wredota i zbyt wysokie mniemanie. jesli raz powiesz jakiejs "spadaj" to trudno, obrazi sie jedna, pojdzie fama zes cham ale po jakims czasie to ustanie.beda wiedziały by nie podchodzic jak do potencjalnej ofiary tylko na chlodno jak do kolegi z pracy. bo tego wlasnie chyba chcesz? watpie by moglybybyc tylko mile bez zbereznych mysli widzac przed soba kogos na czyj widok maja mokro. no chyba ze takie ktore maja szczesliwy dom i dobrego meza. reszte modliszek traktuj chlodno, bez usmiechow, jesli zagadaja to odpowiedz bez zbednych emocji. moze masz przyjazne usposobienie a to w polaczeniu z cala reszta jaka opisujesz przyczynia sie do tego zainteresowania. musisz po prostu dorzucic do tej swojej "cudownej" mieszanki cos z "dziada".

Gość awwqwqw
zapomniałem dopisać że jestem czarnoskórym obywatelem Konga i mam dużego badonga :O myślicie że to przez to nie chcą sie ode mnie odczepić?

Gość awwqwqw
Wpis z 15 38 to podszyw. Uwaga na podszywy

Gość awwqwqw
czasu na kobiety nie mam zamiaru tracić, co innego pisanie na kafe, wtedy czasu mam mnóstwo

Gość awwqwqw
15:41 podszyw! Achtung, Achtung, Achtung!

Gość awwqwqw
właśnie zrobiłem sobie dobrze ręką, zajmuje mi to mniej czasu ponieważ obyło się bez gry wstępnej, którą niestety kobiety wymagają :O

Gość awwqwqw
aha, no i wychodzi taniej ponieważ nie musze kupować gumki, również dzięki temu oszczędzam czas :D

Gość ontyja
koles badz po prostu obojetny i przestan plakac jak baba

Gość Antonio Panteraz
Człowieku, powiedz od razu, że jesteś gejem i wszystko będzie już jasne.

Gość awwqwqw
Nie jestem gejem, nie bede klamal