Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka od radkaaa

zaczepki mężczyzn

Polecane posty

Gość agatka od radkaaa

jak reagować? nie jestem super pięknością, nie wiem dlaczego zaczepiają mnie faceci, nie ubieram się bardzo wyzywająco, nie mam tipsów, nie nosze ogromnych dekoltów, szpilek a mimo to bardzo często zaczepiają mnie faceci, a to jakiś puści oko i się uśmiechnie, a to jakiś zagaduje, inny idzie za mną, gapi się na mnie i robi głupie miny, jeszcze inny zaprasza na kawe i nie rozumie słowa NIE, inny prosi o telefon mam tego dość :/ zimą zdarza się to rzadziej latem częściej, pewnie ze względu na bardziej skąpe ubranie jak ja mam reagować? już mnie to zaczyna męczyć boję się wyjśc w sukience bo wiem, że będzie ktoś mnie podrywać jestem wstydliwą dziewczyną i nie wiem jak się zachowywać MAM MĘŻA najgorzej jest jak np. spotykamy się z mężem prosto po pracy w jakiejś kawiarni czy knajpce i ja pierwsza jestem na miejscu czasem jakiś zaczyna mnie podrywać, zagadywać, przychodzi mój mąż i jest zonk, debilna sytuacja co robić???? mam specjalnie nie myć włosów?ubierać się w stary dres? :/ czy jest może lepszy sposób? jak mam reagować, żeby NIE znaczyło NIE ? uprzedzam pytania złośliwych - nie chwalę się, nie żalę pytam tylko o radę

Gość mjius
ja bym nigdy nie spojrzał na laske co ma meza czy dzieci , dla mnie takie sa aseksualne .. Tylko wolna laska moze byc pociągająca .

Gość agatka od radkaaa
to mam sobie napisać na czole mężatka?? bo pokazywanie obrączki nie pomaga

Gość agatka od radkaaa
HELP

Gość CześćWamMiszcze
No w sumie takie mniej wyzywające są najciekawsze. Te tipsy, kudły i obcisłe ciuchy zrobiły się tak powszechne, że trudno rozróżnić jedną od drugiej.