Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robociczkaa

jak facet ma 26 lat

Polecane posty

Gość Robociczkaa

i lata za 19tka, to cos jest nie ten teges z nim?

Gość kulfon monikaaa
mój mąż mając 27 lat poznał mnie - miałam 19 minęło wiele lat i jesteśmy nadal szczęsliwi i zaręczam- nie jest z nim nic "ten teges"

Gość mjius
a za kim ma latac jesli kobiety w wieku 26 lat sa zajete . Łatwiej takiem znalezc młodsza niz w swoim wieku . Oczywiscie mowa o facecie ktory jest wolny , a nie o casanova ktory ma laske i ugania sie za innymi na boku .

Gość mjius
a za kim ma latac jesli kobiety w wieku 26 lat sa zajete . Łatwiej takiemu znalezc młodsza niz w swoim wieku, bo w jego wieku kobiety są zajete . Oczywiscie mowa o facecie ktory jest wolny , a nie o casanova ktory ma laske i ugania sie za innymi na boku .

Gość Robociczkaa
:)

Gość zimmnnna ryyyba
7 lat to wcale nie jest duża różnica wieku. żony moich braci są młodsze od nich o 6 i 7 lat i nikt nigdy nie uważał, że są dla nich za młode. Raczej był to normalny wiek. Mój facet jest za to starszy o 10 lat :P

Gość sexxowna
Lepiej, zeby Cię podrywał 26latek, niż 16latek ;)

Gość CześćWamMiszcze
Właśnie.

Gość jmoijoij
jest po prostu niedojrzaly i zdaje sobie sprawe, ze nie ma czym zaimponowac rowiesniczce czy nawet kobiecie rok dwa mlodszej. 19stka bedzie w patrzona w takiego faceta jak w obrazek, bo sam fakt, ze facet ma 26lat to dla niej mega dojrzalosc i nobilitacja, ze taki ktos sie nia zainteresowal. Rowiesniczka, ktora sama juz sporo osiagnela bedzie bardziej krytyczna i nie bedzie miala mokro w gaciach z powodu banalnego teksciku.