Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karollain

Wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Gość Karollain

Witajcie Panie ;] 4 lipca kochałam się z moim narzeczonym, powiem jeszczę ze staramy się o dziecko. A od ok 2 dni zauważyłam u siebie, ze czesto musze chodzić robić siusiu. Czytałam w necie że to mogą być objawy ciąży ale dopiero po 6 tygodniu. Testu jeszcze nie robiłam, chce zrobić w pierwszy dzien spodziewanej miesiączki czyli 18 lipca, zeby wynik byl jak najbardziej prawdopodobny. Nie chce tak długo czekać. A ginekolog też jeszcze nie stwiedzi ciązy, bo to za wczesnie. Może wy coś poradzicie, może miałyście tak samo jak ja. Licze że jakaś mamusia też tak miała. Bardzo proszę o odp. ;*

Gość listopadowa dama 28
to Zrób test co tak się pytasz jakbys była jakas nienormalna , nikt ci ciąży nie potwierdzi bo kazda ma inny organizm....

Gość zapałka123
Jestem w 8 tc i częstsze sikanie mam dopiero od tamtego tygodnia. Ale miałam tak samo, jak piłam dużo zielonej herbaty, także nie ma na to reguły

Gość Karollain
Kto jest nienormalny to jest. Ja tylko pytam sie czy ktos mial tak jak ja A NIE ZABY MI CIĄŻE POTWIERDZAL !!!! Naucz się czytać.

Gość Karollain
Dziekuje zapalka za odp. Ja malo pije, ale moze to zwykle przeziebienie a ja juz mysle bog wie co;p Tak bardzo chce tego dziecka ze juz fiksuje. Nawet najmniejsza dolegliwosc i juz mysle ze bede miala moje Maleństwo;];]

Gość szaramaj
Witaj ! jestem reraz na topiku "Tzw ciaza biochemiczna"- Tez czekam na @ do 17 -mam nadzieje ze nie bedzie :-) Zapraszam na topik!

Gość Karollain
Heh to fajnie, ale chyba przyznasz ze to czekanie to jest najgorsze. Koniecznie mi napisze jak i co 18 bo jestem ciekawa. Możę nam sie uda. Ja tez mam nadzieje ze nie bedzie. A moge wiedziec ile masz lat? ja mam 20 Sory za pytanko, jesli nie chcesz to nie pisz ile

Gość zapałka123
Ja miałam szereg objawów 2 dni po owu, ale... gdybym nie była w ciąży, to zrzuciłabym to na karb zwykłych hormonów poowulacyjnych.

Gość Karollain
jem kupe

Gość szaramaj
W topiku jest wszystko opisne -jak bys chcala to wpadnij tam bedziemy na biezaco sobie pisa. zapałka 123 ----masz racje dlatego cierpliwosc jest cnota.Czytalam juz inne towje wypowiedzi i rady jestes konkretna fajna osoba-pozdrawiam :-)

Gość Karollain
Ja kochałam sie z moim w dniach owulacji. Własnie skonczyly mi sie dni plodne. Kiedys robilam test wczesnie i wyszly mi dwie kreski z tym ze ta druga byla slabo widoczna ale jednak byla. Juz sie cieszylismy ze bedzie maluszek a ginekolog powiedzal ze nie. dlatego nie chce robic teraz testu bo to jeszcze za wczesnie. Planuje go zribic 25 jesli nie dostane oczywiscie @

Gość zapałka123
szramaj, dzięki ;) Ale widzisz, wystarczy, że piszę pod innym nickiem, na pomarańczowo, a jest inaczej hehe :D Za swoje wypowiedzi to już mnie tu kilka dziewczyn nieźle zjechało, że kpię, jestem wredna i mam to wrodzone :D Mam nadzieję, że na dziecko nie przejdzie :D ;)

Gość szaramaj
Zapałka-----niech przejdzie to sa bardzo silne i potrzebne cechy,a zaloże sie że jak sie ciebie pozna blizej to wrecz zalety. U mnie z humorem to tez nie kazdy trafi a szczerosc w wypowiedzach jak najbardziej wskazana. Jak kobitki chca slyszec to co chca to niech gadaja ze swoimi facetami :-) Karollain---test przewiduje na 18 -jak w topiku. Chcialabym zreszta wiedziec bo 24 mamy rocznice i fajowy by byl prezent :-) :-)

Gość Karollain
Chyba najfajniejszy prezent pod sloncem Mam nadzieje ze ja mojemu tez taki zrobie

Gość mhygrd
ja zaraz po dniach płodnych miałam lekką infekcję pęcherza tez latałam do kibelka, to było jakos parę dni po moze 3-4. potem testowałam na tydzien pzred @ i wyszły dwie kreseczki 1 słaba, potem 2 testy negatywne a kolejne juz pozytywne. z tym lataniem do kibelka to ja miałam praktycznie juz od terminu @. a nie od 6 czy 8 tyg. Moze cos w tym jest, choc to naprawdę u kazdego różnie. Poczekaj cierpliwie, bo wiem po sobie, ze łatwo sobie mozna wkręcac.

Ale sie ucieszylam jak przeczytalam twoją notke. Mam nadzieje ze ja mam tak samo, ale faktycznie jak sie czegos bardzo chce to bardzo latwo mozna sobie wiele rzeczy wkrecic

Gość Karollain
Bardzo proszę o odpowiedzi dziewczyn które miały tak jak ja. Jeszcze przed stosunkiem bylo ok z zalatwianiem sie. W nocy nie musialam w ogole robic siusiu a teraz chodze ok 4 razy w nocy i 3 razy nad ranem. To bardziej przyblizylam wam o co chodzi. Bardzo bym chciala byc w ciiązy ;*;*

Witam.ostatni okres mialam 12 lutego w dzien spodziewanej miesiaczki mialam troche sluzu z takimi brazowymi klaczkami i tak ok 2-3 dni.Przed tym sluzem mialam juz bole glowy(codziennie),bole plecow,czeste oddawanie moczu,zgaga,chce mi sie spac non stop,od dzisiaj szczypia mnie sutki.Zaznacze ze jestem po tabletkach hormonalnych,bralam 4 miesiace.Ten sluz mialam 12.marca.acha i jeszcze temperature mam 36,6 od 3 tygodni taka sama(zaznacze ze ogolnie miewam temp 36,0,do 36,3).Testy negatywne.Czy ktos tak mial ze pomimo wielu symptomow testy byly negatywne.Staram sie o dziecko dlatego pytam.Pozdrawim. i.t