Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cysiaa

Farbowanie wlosow

Polecane posty

Gość cysiaa

Kobitki farbowalys cie sie podczas ciazy? Lekarka powiedziala ze nie popiera tego bo jednak farba przenika przez skore, tak samo stosownie jakis samoopalaczy....Moja samoocena strasznie spadla, czuje sie troche zaniedbana...do tego boje sie ze partnera juz nie pociagam tak jak kiedys...

Gość Małoszka
Jest masa sposobów na pociąganie partnera. Co do włosów niby nie poleca się farbowania, ale znam kobiety, które farbowały całą ciążę i żyją, dzieci zdrowe. Zawsze możesz wybrać mniejsze zło i pociągnąć włosy taką farbą zmywalną, zawsze to mniej chemii.

Gość zona ...........
farbowalam wlosy calutka ciaze..regularnie co msc i synek jest w 100% zdrowy ;) Lepiej chyba zebys sie dobrze w ciazy czula prawda ? :)

Przecież teraz są farby bez amoniaku. Można taką wybrać. Ja farbowałam całą pierwszą ciąże i teraz też.

Gość mama mikolajka , 3 lata
ja jestem przeciwna , albo zafarbuj na kolor identyczny jak twoj naturalny i nie bedzie widac odrostow i cala ciaze mozesz wtedy nie farbowac.

what?? jakaś zacofana ta lekarka, no chyba że chodziło jej o farbowanie W DOMU jakimis badziewnymi farbami i trzymanie tego na głowie godzine + wdychanie tego smrodu. Ja całą ciąże chodziłam do fryzjera, tzn. byłam az całe 4 razy, ostatni raz tuz przed porodem bo wiedzialam, że potem nie będę mieć czasu i było gites, synek nawet nie zauważył ;)

Gość cysiaa
Ja farblam na poczatku ciazy jak jeszcze w sumie nie wiedzialam o niej ale teraz juz mam odrosty i troche mnie wkurzaja....wczesniej farbowalam nowa farba w piance i chwale sobie no ale teraz troszke mnie jedna znajoma tez nastraszyla ze ona w ogole nie farbowala bo to nie zdrowe dla dziecka....A lekarka hmmm dosc starsza kobietka wiec pewnie woli na zimne dmuchac i zeby nie bylo wolala mi powiedziec ze nie popiera...

Gość mamama26
ja farbowałam - tyle że u fryzjera który wiedział o ciąży i miałam tylko delikatne farby na mało % utleniaczu - maluszek zdrów

Gość gabi.s.
można farbowac, jesli juz to szkodzi rozjaśnianie, tak mi mówiła fryzjerka ja farbuję co miesiąc

Gość 48348348
farbowałam całą ciąże i moje lekarka mówiła że to jakis zabobon z tym farbowaniem- teraz są o niebo lepsze farby i dziecku nic nie zagraża. Farbuj śmiało

Gość cysiaa
to w przyszlym tygodniu ruszam smialo na zakup farby :) a macie jakas firme ktora polecacie? kiedys farbowalam garnierem. A i jeszcze jedno pytanie w czasie ciazy czulyscie sie sexownie? Ja mam ogromna ochote na sex ale niestety troszke mi w uda poszlo juz i strasznie mnie to wkurza nie moge sie skupic na partnerze i w ogole boje sie ze przestane mu sie podobac bo niestety nie jestem za wysoka do tego ma tedecje do tycia wiadomo nie bede stosowac jakis diet podczas ciazy i nie jem za dwoch tylko dla dwoje ale mimo to czuje sie juz jak pulpecik.... :(