Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoprawna arletka

jak to przetrawic?

Polecane posty

Gość niepoprawna arletka

cześć wszystkim, piszę ponieważ nie jestem pewna tego co się wydarzyło w moim życiu. mam 18 lat więc chłopak namówił mnie do zrobienia prawa jazdy. chłopak ma 19 lat. poszłam na kurs. moim instruktorem okazał się niesamowicie przystojny i inteligentny przemiły 45 letni mężczyzna. cudowny. rozmawialiśmy otwarcie o dużo rzeczach, nasunął nam się również temat seksu, opowiadał mi o swoich upodobaniach. on jest rozwodnikiem. kilka razy poruszaliśmy temat seksu i wkońcu coś zaiskrzyło. powiedział mi kilka komplementów jakich nie słyszałam od swojego chłopaka, niesamowite to było. zaproponował, że możemy sobie umilić jazdę. od słowa do słowa i pojechaliśmy do jego domu i on chciał się ze mną kochać, ale ja nie chciałam. pozwoliłam mu tylko na lizanie mojej pipeczki, którą wcześniej umyłam. było wspaniale, eksra przeżycie, ale teraz mam wątpliwosci czy to jest zdrada? przecież nie był we mnie...

Gość kapiszaa
tak prostego, mało wyrafinowanego provo dawno tu nie było 0/10

Powiedz nam szanowny stulejarzu ile razy podczas pisania tej banialuki robiłes przerwe na trzepanie?