Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak wam ale

NIE MACIE JUZ DOSC ZONY OCHRONIARZA KTORA CALY CZAS PISZE JEDNO I TO SAMO O

Polecane posty

Gość nie wiem jak wam ale

swoim mezu ochroniarzu??? Co zajrze na kafe to ta pisze i narzeka, ze maz ja zaniedbuje , nie chce z nia nigdzie wychodzic ( tzn na basen, do galerii , na zakupy) :D ze sexu z nia nie chce uprawiac i inne dyrdymaly. A jak ktos jej cos doradzi to ona od razu znajduje 1000 kontrargumentow. Jak czytam co ta glupia dziewucha wypisuje to mi sie noz w kieszeni otwiera. :P

Gość Gosiaczkowo
tak, mamy dość. Najgorsze jest, że Ona jest tu prawie od roku i na początku codziennie zakładała tematy, że chce oddać kilkutygodniową córkę do adopcji :( Później mąż nie chciał JEj zabrać na sylwestra, basen itd. A do tego nie ma koleżanek, bo wszystkie studiują

Gość codziennie to samo
bleeee jakaś psychiczna

Gość rg truhjytjh
podnosze moze dzis sie zonie ochroniarza poszczescilo i maz ja wreszcie wzial nagrilla :)

Gość moja kolezanka miala
bo caly czas pisze o basenie , ewntualnie wyjazdach nad wode, pujsciu do galerii itp nie widzisz tego??

Gość truskaweczka78
Wiecie to jest otwarte forum,kazdy pisze co chce i jak chce i ma do tego prawo,a jak komus cos sie nie podoba to niech zalozy forum zamkniete zaprosi osoby ktore lubi i ktore nie graja na nerwach i juz po klopocie,nikt niewtajemniczony i niepozadany tam nie bedzie mial prawa pisania :)