Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca różaa

PYTANIE RACZEJ DO FACETÓW

Polecane posty

Gość pytająca różaa

Czy częśto mowicie kobiecie ktorej nie znacie,ze nie chcecie się wiązać,nic nie planujecie, a mimo to, okazujecie jej zainteresowanie?:(nie chodzi o sex) . Czy często stosujecie taką grę na emocjach,aby nie dać się podejść kobiecie?

Kobiety lubia zdobywać. Mój kolega zagwarantował sobie mnóstwo seksu i zainteresowania kobiet inwestujac w lombardzie w złotą obrączkę. Nic nie musi robić bo jest mnóstwo bab które chca sie dowartosciowac uwodząc cudzego męża :classic_cool:

Gość kofekingston
Nie wszystkich facetów trafia od razu strzała amora,Mi sie wydaje ze ci bardziej inteligentniejsi,single,lub po przejsciach nie chca angażowac sie w zwiazek z nowo poznaną kobieta,trzeba najpierw poznac. Bynajmniej ja tak mam ale nie wiem czy jestem inteligentny:)

Gość pytająca różaa
no wlasnie ja mam taką sytuację,nie do konca ją rozumiem. Niby nie chce,a dzwoni,pisze,przyjezdza. Mówi,ze po przejsciach bolesnych i teraa nic nie planuje(seksu nie mamy). Także nie do konca rozumiem. dla mnie takie podejscie zawsze bylo tylko na jakis czas, ze facet nie jest peewien swoich uczuc i spotyka sie z nią, a w glebi duszy jednak szuka innej... i tak dla zapelnienia czasu. nie jest tak?