Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona i zła

po co dawać takie zdjęcie do konkursu??

Polecane posty

Gość wkurwiona i zła
o żesz Ty!! co z tym dzieckiem?? wygląda jak jakiś muminek :)

Gość TOJESTMICHAŁDZIEŃDOBRY
Dzieci są brzydki. Wszystkie wyglądają jak Marlon Brando...:/

Gość wkurwiona i zła
i same ku.rwa Julki.... zygać mi się chce od tych julek

Gość hahaha, ależ wstrętne bachory!
Jednak większość matek patrzy na swoje dzieci przez pryzmat miłości do nich i tyle. Zero obiektywizmu! Każda myśli, że jej dziecko jest NAJ! Ja zawsze umiałam pochwalić dziecko znajomej, że jest śliczne, kiedy naprawdę takie było, natomiast wstrzymać się od komentarza, kiedy było po prostu brzydkie:)

Gość buhahahhaaaaaahhaaa
bo mamuski mysla, ze Wanesa, Dzesika, Kewin i Alan to super wypasione imiona. Ze juz nie wspomne o Samancie, Brajanie i Oliwierze.

Gość ola 3433
okulary nie zgodze sie, nie kazde dziecko jest ładne, bez przesady juz nie slodz na sile... :O

Gość ola 3433
jestem mamą razy 3, ale nie wypisuje głópot ze kazde dziecko jest ładne, bo tak nie jest, dziecko z zezem i odstajacymi uszami, nigdy nie bedzie ładne. dla matki owszem chociaz jesli jest mama co oboektywnie potrafi spojrzec na swoje dziecko to w myslach pomysli ze ma plastusia ze stritem, ale i tak go kocha, a co dopiero obca osoba...

Gość nienormalne
jestescie matki (przyszłe matki) NIENORMALNE każde dziecko jest ładne dla swoich rodziców czasem dane zdjęcie nie ujmuje korzystnie dziecka ale żeby się nasmiewać i wyzywać od troli??? akurat ta dziewczynka nie wyszła najgorzej wiec nie wiem skąd to skojarzenie to nie wybory miss! a dyskusja się sprowadza do niskiego poziomu -widocznie na więcej wAS nie stać!

Gość ola 3433
okulary, mam troche oleju w glowie i na tyle szanuje prywatnosc swoich dzieci ze nie bede poniewierac jak ścierką ich zdjec po internecie :D

Gość ola 3433
no nie zrobily bo nigdy w necie by sie nie pojawily i nie pojawia chocbys i uszami klasakc zaczela :D

Gość o nie zgodze sie
.uwielbiam dzieci ale prawda jest taka, ze nie wszytskie sa ladne i slodkie ...mojego meza bratanek to normalnie brzydak jakich malo, modle sie zeby nasze sie nie podalo do wujka(bo ten maly to caly tata), mojej kolezanki siostra- potworek!!grube, rozowe, krecone wlosy i robi sobie sexi fotki w wieku 5 lat!!!tragedia!

Gość a no tak
xmetaksa, ale sliczny kotek:) slodziak