Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusiaaaaaaa

co teraz??

Polecane posty

Gość martusiaaaaaaa

do mojej przyjaaciólki napisal jakis chlopak,nie przedtstawil sie, powiedzial tylko ze jest znajomym mojego bylego chlopaka.. napsial jej ze moj byly ma niezle problemy, m. in z alkocholem, praca itp. i ze nie moze juz na to patrzec.. chcial tez aby moja kumpela mu odpowiedziala na pytanie czy ja jestem z K. ? (facet z ktorym sie spotykam) nie mam pojecia z kad o nim wie.. powiedzail jej tez ze wie dlaczego ja z moim bylym sie rozstalimysy, ze to przez to ze zawsze jego kumple mu cos nagadywali o mnie.. co ja teraz powinnam zrobic? na co wlasciwie liczyl ten chlopak? w jakim celu pisal? ja chce wkoncu sobie ulozyc zycie na nowo, dosc juz sie nacierpialam, ale teraz caly czas mnie to zastanawia,.. :(

Gość głupia jesteś
co Cię obchodzi jakiś typ co Cię zostawił? Na 99% pisał to Twój były żeby wybadać co u Cebie. Zmądrzyj tamto to jest przeszłość i NIE MA TO ZNACZENIA co chciał tym osiągnąć. Najpierw wytłumacz sobie i zostaw przeszłość za sobą. Wtedy dopiero zaczniesz nowe życie. Nie odpowiadaj tamtemu koleżance powiedz że nie masz ochoty o takich rzeczach się dowiadywać i żeby następnym razem Ci nie mówiła nic bo Ty masz to w dupie. I tyle. Ciesz się latem, nowym chłopakiem, życiem. NIE WRACAJ DO PRZESZŁOŚCI bo nie warto!