Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajaczek..

brak kolezanki...chce sie wygadac:(

Polecane posty

Gość pajaczek..

ech...wiecie co??jestem tak samotna, dzis sobie uswiadomilam ze nie mam wcale kolezankek...jedynie w pracy...maz zabral dzieciaki do mamy a ja wrocilam z pracy i siedze sama. Skoczylabym gdzies na jakies piwko z kolezanka, ale jedna juz umowiona, druga w szpitalu lezy, i wiecej nie mam z kim moglabym sie spotkac....zawsze mi to w jakims stopniu przeszkaadzalo ale nie tak bardzo, przewaznie nie mam czasu na pogaduchy i jakies wyjscia sama, a;le teraz... taka pogoda a ja sie kisze w domu:(

Gość pajaczek..
moze jaka chetna jest ktora niema nic do roboty, spotkac sie na piwie w magnolii;) ?

Gość Carbonarra
Ja mam odwrotnie, robota jest tak stresująca, że automatycznie pojawiaja się wzajemne oskarżenia i pretensje. W pracy atmosferę mam upiorną, więc zazdroszczę tych koleżanek,

Gość rozumiem Cie i wiem
ja tez nie mam z kims wyjsc, bo moje 3 najlepsze kolezanki wyjechaly do pracy za granice na wakacje, kazda gdzie indziej, a ja zostalam ze wzgledu na faceta, nie moge tutaj znalezc pracy, szlag mnie trafia

Gość pajaczek..
wiesz..kolezanki to moze za duze slowo, pracuje dopiero od 3 miesiecy tam ale poza nimi nie mam zadnej jednej z ktora moglabym sie gdzies spotkac:/

Gość pajaczek..
ech...to nie jestem sama, niby pocieszajace...