Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyconni

mam problem

Polecane posty

Gość tyconni

mam nadzieje że ktoś mi pomoże... nie mam zupełnego pojęcia jak się depilować w miejscach intymnych.... próbowałam normalną maszynką.... ale jak się ogolę to włoski i tak widać.... a po za tym w ich okolicach mam zaczerwienienia... przez to nie chodzę nad żadne jeziora i nad basen... nie wiem co zrobić z tym... nie jestem zbyt bogata zeby usunąć je laserowo czy podobną metodą... kremy też na mnie nie działają... bo włoski widać spod skóry i też mam zaczerwienienia... pomóżcie mi...

Gość tyconni
a i czy golicie włoski również pod majtkami... bo ja bym chciaała...

Gość hghgf
Veet Duo Bikini - zestaw dwóch kremów: do depilacji i po depilacji wzbogacony ceramidami w cenie 24,99 PLN

Gość fgregtr
tez tak mialam odkad nie odkrylam prostego sposobu...najpierw umyj miejsca intymne goraca woda z mydlem, dobrze namydlij skore, pozostaw chwile niech wloski zmiekna a potem ogol je zwykla maszynka pod wlos...nie ma zadnych zaczerwien, podraznien ani nic..ja tak gole sie co dwa dni. Nie uzywam zadnych kremow, pianke bo tylko mnie podraznialy.

Gość hghgf
tak golimy sie na zero

Gość zenszeni
Ja polecam krem ISANA - jest niedrogi (ok. 6 zl.) a naprawdę bardzo skuteczny. Wystarczy potrzymać 10 min. (wiem, że to troszkę dlugo, ale ja akurat na to nie narzekam ) A jeśli hmmm... "zarost" jest większy to trzeba trzymać ok. 20 min.

Gość ccccccccccccccccccccccccddvcxc
bazienka kocham Cię nad życie ty stara kurvo 😍

Gość tyconni
a co myślicie o plastrach z woskiem??