Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle czekajaca

glupie pytanie

Polecane posty

Gość ciagle czekajaca

od dluzszego czasu staramy sie o dziecko.bezskutecznie.pierwsza ciaze poronilam.cykle mam nieregularne.nigdy wczesniej przed okresem nie bolal mnie brzuch.a w tym miesiacu trzy dni bolalo mnie podbrzusze i mialam nabrzmiale piersi.trwalo to trzy dni ,przeszlo a okresu dalej nie ma.jest juz 31 dzien cyklu .wiem ze najprosciej byloby zrobic test ale ja po prostu boje sie ze znowu sie nie udalo i wiem co bedzie.znowu dol i placz przez tydzien dlatego jakos latwiej mi zyc nadzieja niz juz teraz sie rozczarowac.wiem ze to glupie pytanie ale czy myslicie ze moge byc w ciazy?? momentami mysle ze moze sie w koncu udalu ale zaraz dopada mnie dol ze chyba jednak nie skoro piersi mnie nie bola.nie wiem juz sama co myslec.doradzcie prosze

Gość 48348348
odczekaj jeszcze kilka dni i zrób test.

Gość srak
jakie masz te nieregularne cykle? robiłaś jakieś wyniki hormonów? Z jakiej przyczyny poprzednie poronienie?

Gość ciagle czekajaca
od ponad pol roku najdluzszy cykl to bylo 28 dni. nie robilam badania hormonow bo lekarz twierdzi ze wszystko jest ok. mysle o tych bolach podbrzusza.skad to tak nagle sie wzielo.nigdy wczesniej mnie nie bolalo

Gość ciagle czekajaca
czasem mysle ze problem siedzi w moje glowie.ale nie umiem o tym nie myslec.no nie potrafie.

Gość srak
najdłuższy 28 dni? A najkrótszy? Nieregularne to takie, których odchylenie wynosi ok. tydzień. A u Ciebie chyba tak nie jest skoro najdłuższy 28 dni. Kilka dni nie świadczy o nieregularności. A ból brzucha cóż.... różnie może być. Który to dzień cyklu? Nieregularne to mam ja - raz 30 dni a raz 50 :)

Gość ciagle czekajaca
ten byl 21 dniowy .teoretycznie w takich cyklach nie wystepuje owulacja.ale mam komputerek ktory mierzy mi temperature i pokazuje dni plodne.no i w tym miesiacu pokazal tez ,i bardzo sie zdziwilam bo juz 9 dnia cyklu