Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jovitka....xx

Dlaczego tak sie zachował?

Polecane posty

SOZ a czy Tój doktorat dot zdrowia?? sama się nad doktoratem zastanawiałam dziś , zrywając fasolkę szparagową

to ską pomysł na nick??? w sumie t mój nick też nie ma nic wspólnego, z tym , z czym mógłby się kojarzyć:D

"sama się nad doktoratem zastanawiałam dziś" A można wiedzieć na jakim polu? Skąd pomysł - wiesz, kiedyś, dawno temu jak pierwszy raz wszedłem na kafe to był jakiś temat związany z chorobami czy coś... w Afryce czy jakoś tak. No, a jak to na kafe dyskusja była niskich lotów to postanowiłem wrzucić trochę danych ze stron WHO i ONZ aby można się było opierać na jakichś faktach. "w sumie t mój nick też nie ma nic wspólnego, z tym , z czym mógłby się kojarzyć" Heh, to dobrze :)

Gość 8987764489087
odp.na pytanie autorki ----bo chcial podupic sobie,mamy sobote no nie.

Śoz częto Cię ostatnio na forum widzę, więc może sie na siebie gdzies natkneimy branoc

Gość Jovitka....xx
Dalej milczy :(

Gość Jovitka....xx
Cos czuje ze on sie juz do mnie nie odezwie :( Hm napisac cos do niego?moze cos sie stalo?jak mozna zniknac z dnia na dzien..

Gość a jak szybkooo
OLAL CIE !!!!!!!!!!!!!! MIEJ TROCHE HONORU !!!!!!!!!!!

Gość Jovitka....xx
a moze cos sie stalo ze nie odezwal sie? moze to nie znaczy ze mnie olal..przeciez nic takiego nie zrobilam zeby z dnia na dzien mnie olał :(

Gość a jak szybkooo
Przeciez pisal,ze zadzwoni i olal.Znasz jego znajomych,rodzine kolegow ?

Gość Jovitka....xx
nie znam ...znam kolege ale co mi po tym... ehh ciekawe jak by sie zachowal jakby mnie gdzies spotkal... moze napisac mu ze co sie stalo?

Gość a jak szybkooo
Tak jak myslalam....nikogo nie znasz.tzn.nie wiesz czy nie prowadzi podwojnego zycia ? Jeden kolega to nic Ci nie powie...poki nie znasz rodziny to nie wiesz NIC !!!!! Znasz chociaz jego adres zamieszkania ?

Gość Jovitka....xx
ale ja go znam wiecej niz tez 2 tygodnie....od 2 tygodni sie spotykalismy.. wiem gdzie mieszka i z kim ...i wiem ze nie ma zony... nie wiem czy mam mu cos napisac>?zeby sie odezwal ... te czekanie mnie wykonczy..

Gość a jak szybkooo
Nie musi byc zona,moze byc inna dziewczyna.Ja im nie ufam.Klamia i klamia.Nie masz kolezanki.Idz na basen,albo na kawe z kims.

Gość a jak szybkooo
Nie czekaj na jego odezwanie sie.Facet to wyczul,ze ma cie w garsci i juz cie olewa.Faceci lubia sami sie postarac,zdobywac kobiete,,,nigdy nie pokazuj facetowi,ze jest Twoim swiatem,bo bedziesz nudna !

Gość a jak szybkooo
CHCESZ PISAC BY SIE ODEZWAL ,BEDZIESZ GO ZEBRAC O PARE SLOW ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jovitka....xx
ja mu nie pokazałam ze jest dla mnie calym swiatem.. spotykalam sie z kolezankami ..miala co robic..chcial byc zemna i powiedzial ze mu zalezy itp. przestal sie odzywac z dnia na dzien..nic nie wskazywalo na to ze tak bedzie :(

Gość a jak szybkooo
Nic na to nie poradzisz,ze on tak sie zachowuje.

Gość Jovitka....xx
myslisz ze poprostu mnie olał? czyli nie prosic sie o pare slow wyjasnienia?

Gość a jak szybkooo
Rozumiem,ze zle sie czujesz.Jesli on mysli powaznie to gdy cos sie stalo to sam Ci sie wytlumaczy....!!! prawda ?

Gość a jak szybkooo
Kiedy ostatni raz rozmawialiscie ?

Gość a jak szybkooo
Jesli pamietam to on obiecal,ze zadzwoni,bo ma wazne sprawy tak ?

Gość a jak szybkooo
W niedziele chyba nic nie zalatwia.To powinnien choc sms napisac.Daj mu troche czasu.Chyba,ze ma kaca ,bo wczoraj popil....glowa go boli itp.

Gość Jovitka....xx
ostatni raz rozmawialismy w piatek...dzis niedziela i zero odzewu :( chyba czuje sie juz sie nie odezwie...przeciez to tylko chwila zeby cos napisac..wczesniej pisal dzownil..ehhh sama juz nie wiem..

Gość no własnie wiem o co chodzi ju
"on chcial bys zemna na powaznie..mowil mi to i widac ze mu zalezalo..od wczoraj sie nie odzywa...pisalam,dzwonilam do niego i ciszaa.." no własnie widac jak bardzo

Gość Jovitka....xx
chyba to byla zwykla sciema..

Gość ma problem
Pewnie ma problem ze swoim chujem i jak znajomość się rozwija to spierdala do innej i następną bajeruje do pewnego momentu,tak żeby nie zdążyła mu zajrzeć w gacie!