Gość jolanta13 Napisano Lipiec 9, 2011 Witajcie! Mam wielki problem, szczególnie uciążliwy w czasie lata. Chodzi o to, że moich nóg nie da się dobrze ogolić! Muszę to robić codziennie, bo włoski bardzo szybko mi rosną. Depilator w ogóle nie wchodzi w grę, bo moja skóra wręcz po nim krwawi i goi się nawet ponad tydzień, chociaż próbowałam ją do tego przyzwyczajać. Krem do depilacji na mnie nie działa - używałam różnych i usuwają tylko część włosków, poza tym przy konieczności codziennego golenia krem jest zbyt czaso- i "finansochłonny". Plastry z woskiem działają na mnie mniej więcej tak samo jak depilator. A przy goleniu maszynką...mimo peelingu,pianki, nawilżania skóry, golenia pod strumieniem wody, nieużywania mydła, na skórze zostają czerwone krostki, często krwawi i co najgorsze - widać mnóstwo złuszczonej skóry, takich białych skórek, których nie usuwa peeling. Inne części ciała golę bez problemu, nogi to moja trauma! Czy myślicie, że da się z tym coś zrobić??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach