Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaa

podoba Wam się?

Polecane posty

Gość czy to naprawdę takie ważne
czy ładna?????? ważne, że ZDROWA i po prostu, że JEST zazdroszczę Ci tego... nie wiesz nawet jak bardzo...

Gość kldkjfiefdjnhjdn
fajna mała :)

Gość I TO MÓWIE JA KOBIETA!!!
KURWA ALE TY MASZ PROBLEMY BABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tomaso
wszystkie dzieci sa ladne wesole szczesliwe. ale kazdemu dziecku sie przyszlosc nalezy. to nie jest zabawka ze ty powiesz ale mam fajne dziecko a tak naprawde nie dbasz o nie. dzieci szanowac trzeba one benda napedzac poska gospodarke i kiedys beda mondrzejsze niz my. zapraszam na priv. kubanski6@wp.pl

Gość takasiakaiowaka
Co złego jest w zadartym nosie? :O

Gość ciekawaaaaaaaa
oczywiście, że dla mnie szczęście i zdrowie córeczki liczą się najbardziej. Dbam o nią pod każdym względem - jest dla mnie największym skarbem. I nie ma to dla mnie znaczenia czy innym się podoba tak naprawdę, chciałam tylko sprawdzić czy jestem zfiksowaną mamuśką... no bo dla mnie mała jest ósmym cudem świata ;) chciałam sprawdzić czy inni choć w części postrzegają ją jak ja ;)

Gość ciekawaaaaaaaa
prawie każdy maluch ma zadarty nosek, nieproporcjonalnie dużą główkę, wielkie oczka... taki kanon niemowlęcego piękna ;) Zadarte noski są słodkie ;) Ale moja to nie ma po kim takiego nochalka mieć ;)

Gość padlinę jedzcie
jak napisałaś że to Twoje dziecko i zapytałaś czy ładne to normalka, że na kafe mało komu się podoba ;) Trzeba było napisać że to dzieciak kumpeli i patrzcie jaki brzydal - zaraz by Cię zjechały i by było, że piękniejszego dziecka nie widziały... tak to tu działa... owczy pęd...przekór...złośliwość...zazdrość...

Gość takasiakaiowaka
Oceniasz innych swoją miarą, padlino :D