Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaa

podoba Wam się?

Polecane posty

Gość ola 3433
same pomaranczowe niki a wie3c oczywiste ze autorka co chile pisze, a juz napewno o tej mamusi i przystojnym tatusiu. aha i to ze ma niby kase na ciuszkik, a ja pytam, gdzie tu sa te ladne ciuszki?

Gość ładna dziewczynka
...

Gość brzydkie dziecko
przepraszam bardzo, ale jezeli dla mnie jest brzydkie to dlaczego mam nie mowic? pyta sie ktos czy sie podoba to pisze prawde, trzeba bylo napisac od razu, ze pisac nalzey tylko i wylacznie pochwaly czy prawdziwe czy nie, wtedy bym nic nie napisala. ale jest proste pytanie i prosta odpowiedz. dla mnie dziecko jest strasznie brzydkie i tyle.

Gość dddddjhih
ładna ale szału nie ma

Gość ciekawaaaaaaaa
bardzo ladna dziewczynka, chyba po mamusi?

Gość brzydkie dziecko
i nie jestem bezplodna zazdrosnica, nawet chcialabym byc bezplodna nie trulabym sie wtedy tabsami :P wydaje mi sie, ze jestem na tyle obiektywna na ile moze byc czlowiek. sa dzieci ktore mi sie podobaja te mi sie nie podoba, tak samo jak sa ludzie dorosli ktorzy sa ladni i ci ktorrych uwazam za brzydkich.

Gość brzydkie dziecko
sloneczne okularyt nie jestes chyba zbyt bystra osoba nie? sa ladne dzieci i brzydkie dzieci, tak samo jak sa ladni dorosli i brzydcy dorosli, te dziecko jest brzydkie i tyle, o to pyta sie autorka wiec nie bede sciemniac. jak masz problem z tym to idz sie przespij, bo swiata nie zmienisz tylko dlatego ze cos ci sie nei podoba w tym, ze ktos widzi i naczej niz ty :P

a gdzie brzydkie! Urocza jest i słodka. Na bank te, którym się nie podoba niby mają kompleksy na punkcie swoich albo są zwyczajnie zazdrosne. Ma piękne oczyska i słodką buziulkę. Ciuszki też bardzo mi się podobają. Jest ubrana słodko i gustownie. Nie wiem czy były drogie i czy autorka ma kasę (raczej bez znaczenia) ale są na pewno bardzo ładne

Gość zapałka123
Jaki jest tytuł postu? "Podoba Wam się?" Więc odpowiedź jest: "tak" lub "nie", ewentualnie "nie wiem". Na jaki temat te wzburzenie, że komuś może nie podobać się cudze dziecko?

Gość ola 3433
"paskudziaro" co za żalosne powiedzonko, jak sama ty, a wiec w sumie idelanie pasuje :D haahhah okulary zal mi ciebie widac jak inteligencja nie grzeszysz :D

Gość brzydkie dziecko
a twoje zdanie ksztaltuje swiatopoglad calego rodzaju ludzkiego :O masz problem dziecko :O i to tego tam wyzej, jezeli kazdy sie falszywie jak mniemam zachwyca nad tym malym paszczurkiem to ja moge rownie dobrze, bardziej wylewnie opisac, ze jest ono brzydkie, prawda? wiec dziecko jest brzydkie i mam nadzieje, ze jak brzydkie kaczatko wyrosnie na piekna istote.

Gość jesteście szurnięte!
no jasne, jest pytanie czy dzieciak ładny czy nie, to jak się komuś nie spodoba odpowiedź że nie to zaraz naskakujecie. O co wam chodzi? Nie rozumiem was. Przecież każdy ma inny gust. Nie wszystkie dzieci są ładne. Jak jest zdjęcie dorosłego to jesteście w stanie powiedzieć czy jest to osoba ładna czy brzydka. Tylko, że nawet jak jest ładna to i tak piszecie, że brzydka. A z dziećmi jest tak, że nawet jak dzieciak brzydki to wszyscy się zachwycają. Same ochy i achy nawet kiedy dzieciak wygląda orangutan.

Gość jesteście szurnięte!
jak orangutan*

no faktycznie sama sobie odpisuje :D :D na poczatku tej strony walneła pochwałe z tego samego nicka co pytała. Ale yebnieta. Blahaha.. :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasssi
ja nie napisalam tego komentarza ktos inny napisal

Gość ciekawaaaaaaaa
dzięki za komentarze. Jestem tutaj cały czas ale tylko czytam i nic nie pisałam oprócz dwóch postów na samym początku. Nie po to założylam topik żeby sama oceniać własne dziecko. Nik mam nie zaczerniony więc każdy może się podszyć jeśli ktoś nie zauważył

Gość ciekawaaaaaaaa
żujem placki - pokaż gdzie sobie niby sama odpisałam

Gość olalalalalalalalalalalala,,,,
oczywiście zamiast się wypowiedzieć i ocenić to wszyscy się tu kłócą o coś co nie ma nic wspólnego z tematem norma na kafe. Dziecko ładne i ubrane też fajnie

Gość brzydkie dziecko to nie jest
fajna niunia

Gość sliczna mala
bardzo

Gość alinkaBytom
żujem placki byś się wstydziła tak mięsem rzucać i czepiasz się. Co do tematu to dzieciak ok, ładny

Gość fajna dziewczynka
żujem placki a Ty swojego dzieciaka w torbie papierowej wyprowadzasz żeby obcy ludzie nie oglądali?Może by się wystraszyli co?

no, zawsze znajdzie się jakaś mąciwoda (czytaj: przeżuwacz placków) i pierniczy od rzeczy. Zamiast napisać opinię i spadać to truje i truje

Gość sliczna mala
bardzo ladne dziecko

Gość sliczna mala
cudna mala, zazdroszcze ci takiej ladnej coreczki