Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idę do liceum

Bardzo zarozumiała dziewczyna, 3 lata w jednej szkole...

Polecane posty

Gość idę do liceum

Było spotkanie nowej klasy (liceum) było super dopóki nie przyszła pewna dziewczyna, firmowe ciuchy, zarozumiała. Zaczęła rządzić jak wróciłam jej uwagę zaczęła mnie oceniać po wyglądnie i ubraniach, jak tak mają wyglądać te 3 lata to ja nie chce.

Gość pani domuuuu556
musisz jej napierdolic zeby wiedziala kto rzadzi w klasie (w stadzie) musisz byc lwem bo inaczej bedzie sie z ciebie caly czas nabijala

ja własnie ide do 2 i tez przyszla taka odjebana nowa pod koniec roku, w sumie nic ciekawego ale bardzo zarozumiala do tego piszczy jak dziecko, zachowuje sie jak niedorozwój :D i mam wyjebane w nią, tobie tez radze ;) nie daj sobie na głowe wlezc

Gość idę do liceum
No może gdyby nie to że dziewczyny z klasy są w nią wpatrzone a chlopacy już nie wspomnę, ona poprostu gardzi ludzmi. Myśli że jak sie ładnie ubiera to jest lepsza od innych nie prawda !

przynajmniej was trochę poustawia , jak nie umiecie się ubierać...:P

Gość jak ja nie lubię takich ludzi
Jak ja sobie przypomnę liceum to mnie aż strzyka. Do nas do klasy też przyszła taka jedna mądralińska, która od razu zaczęła klasę ustawiać. Nie wiem dlaczego ale oprócz mnie to wszyscy w nią wpatrzeni jak w święty obrazek. Może dla tego się tak zachowywała. Uznała, że ja jestem be i koniec. Zaczęły się obgadywania, dogadywania, złośliwości a klasę to śmieszyło. Nie wiem jak oni mogli stać po stronie dziewczyny która się tak zachowuje do osoby która nic jej nie zrobiła. Zrozumiałabym gdyby miała powód ale żadnego nie miała. Szczerze to olewałam jej komentarze i może tym ją bardziej podjudzałam. W końcu pogadałam z jednym chłopakiem bo on też należał do "liderów" klasowych. Znaliśmy się już od podstawówki i on dopiero zrobił z tym porządek. Nagle role się odwróciły i panna mądralińska przygasła.

Gość idę do liceum
Boję się własnie że ona nie przygaśnie, dziewczyny z jej gim mówily ze zawsze taka byla w podstawowce tez.

współczuję ci. Możesz mieć jedynie nadzieję, że będziesz mieć mądrą klasę i zobaczą wkrótce jaka jest prawda. Jeśli będzie robić jakieś problemy to możesz zwyczajnie załatwić ją w ten sposób, że nie podchwytuj tego co mówi, nie komentuj jej ani nie obgaduj, jak będziesz z kilko ma dziewczynami lub najlepiej chłopakami (tylko bez niej) to możesz rzucić tekstem w stylu "nie wiem o co jej chodzi, ja nic do niej nie mam, dlaczego ona w ten sposób mnie traktuje?" do tego mina pokrzywdzonego szczeniaczka i sprawa załatwiona.

możesz do tego obrać jeszcze taką strategię: zawsze dbaj o siebie, staraj się dobrze ubierać o ile ci finanse pozwolą, miej zrobiony makijaż itd., bądź miła dla wszystkich, pozwalaj odpisywać zadania domowe i jeśli się dobrze uczysz to pomagaj w nauce. Wierz mi, że jeśli uda ci się pomóc kilku osobą zaliczyć semestr to będziesz na wygranej pozycji.

osobom*

Gość idę do liceum
dzieki za podniesie na duchu bo już chcialam zmienic szkołę