Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alisska

niewiem co do niego czuje

Polecane posty

Gość alisska

Witajcie. Moj problem polega na tym iż. w styczniu tego roku bardzo mnie skrzywidził pewien facet XXX bardzo mnie to bolalo w Lutym zaczelam być z innym YYY był on moim kumplem od roku juz albo i dłuzej bardzo go lubilam wczesniej mi sie podobal jego poczucie humoru sposob bycia fajnie sie czulam wjego towarzystwie id tak od lutego do teraz mozna by powiedziec ze bylismy ... w sumie niepadlo z niczyjich ust to slowo ... pewnego zcasy w maju zaczelo sie psuc on powiedzial ze wyjezdza an zawzse daleko do rodzocow bo mieszka tutaj miasto obok mnie sam od zawsze... problem jest taki ze ja do niego cos czuje ale gdy jestem znim to tego niema ... boli mnie ta sytuacja ze stycznia ale ten YY teraz wyjezfdza do tych rodzicow i chec mis ie plakac on by chcial ze man byc ale ja nieiwem ... " kocham go " chyba ale niemoge znim byc bo mnie boli przeszlosc nieumie tgeo okreslic ... niechec go zatrzymywac bo bedzie myslal ze bedziemy ale niechce aby jechal ... nieodzywams ie znim bow czoraj niemoglam niemialm jak przyjechac do niego ... mialyscie tak albo podobnie serce mi sie rozkraja ale niemoge znim byc

Gość alezeco
bot egosi enie da czytać?

Gość alisska
alezeco to nieczytaj

Gość alezeco
co za idiotka, dzieci 7letnie potrafią pisać czytelniej niz ty.

Gość nkmymsx
facet cie ksrzywdził bo jesteś głupia.