Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigi

Wrocic do bylego?

Polecane posty

Witam bylam z chlopakiem 4 lata zerwalismy bo ciagle sie klocilismy o wszystko awantury, wypalilismy sie. Nasza rozlaka trwala kolejne 4 lata. On mial rozne zwiazki jak twierdzi nic powaznego. Ja zwiazalam sie z facetem (najwieksza pomylka mojego zycia) i urodzilam dziecko ma traz 10 m-cy. Ostatnio sie spotkalismy, piszemy ze soba ja go nadal kocham a on mnie.. chcemy znowu byc razem, on Twierdzi ze moje dzieko nie jest dla niego problemem bo jest moje:) Chce do niego wrocic, byc szczesliwa, ale glupio mi przed jego rodziną, rodzicami. Co pojawie sie ja gdyby nigdy nic po prawie 5 latach z dzieckiem i zapytam sie co u nich? Mial ktos podobna sytuacje?

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
mysl tylko o tym co miedzy wami, nie przejmuj sie rodzina, nawet jak bedziesz cudna i będą wszyscy mili i tak bedą za plecami gadac, wazne co on i jak on na to reaguje, dosyc odpowiedzialny, ale proponuje pobyc z nim troche i z dzieckiem bo jesli on nie ma dziecka moze nie wiedziec jak wyglada z takim maluchem codziennosc a przy obowiazkach przy dziecku niejedna miłość kominem uleciała