Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porańczowy łoś

Dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość Porańczowy łoś

Nie dawno zaczełam chodzić z pewnym chłopakiem. Wczoraj byliśmy razem na imprezie, po której nocowałam u niego. On bardzo chciał seksu, ale ja się nie zgodziłam, mimo że miałam na to ochote. Teraz twierdzi, że nie ma mi tego za złe, ale wydaje mi się, że myśli inaczej. Co wy byście pomyśleli o takiej dziewczynie?

Gość xxl-men
Pewnie ze mysli inaczej. Ty nocujesz u niego, oczywiscie liczyl na seks a ty mu nie dasz poruchac.

Gość KJM
Dobrze zrobiłaś. Jak mi mój chłopak pierwszy raz zaproponował, abym została na noc, to odmówiłam. I wszystko było gites.

Źle! Idź teraz do niego i mu powiedz, że sie pomyliłaś ma ci zrobić minetę TERAZ :P

Gość edeco
twój chlopak to doopa, prawdziwy mężczyzna by cię wyruchał

Gość KJM
Dobrze zrobiłaś!!! I już - koniec tematu.

Gość szparek
Dobrze zrobiłaś, przynajmniej wie, że nie jesteś taka łatwa, większość facetów lubi zdobywać kobiety.

zależy od wieku Ile macie lat? Jeżeli macie więcej jak 30 lat to twoje zachowanie było głupie Jest takie niepisane prawo że jak dojrzali seksualnie ludzie zapraszają sie na noc do mieszkania i maja na siebie ochotę to znaczy że chcą seksu i nie robią problemów bo inaczej jest to niepoważne.

Gość niedzielny poranek
nie rozumiem cie. skoro mialas ochote na sex, to dlaczego tego nie zrobilas? dla mnie to troche pachnie hipokryzja. ale zgadzam sie z tym co napisal dobry doradca. jesli jestescie dojrzali, to dalas plame. jesli jestescie nastolatkami, to po prostu grasz "trudna " do zdobycia

Gość pokazala ze nie jest
"taka latwa" :D za tydzien sie zgodzi i bedzie ciagnac z polykiem takie gierki na poziomie gleby ;)