Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Annka25

kto lubi lumpeksy????

Polecane posty

co sądzicie o lumpeksach? ja kiedyś miała neutralny stosunek, jednak odkąd znów zamieszkałam w Bydgoszczy często zaglądam do lumpa. Z reguły zawsze z czymś wracam, bluzki, sukienki, paski koszule dla MOjego Faceta... Różności, za grosze! ostatnio- w poniedziałek wyrwałam piekny płaszczyk na jezień w kolorze łososiowym, 3/4 rękawki z tyłu ciekawa kokarda, guziki dwurzędowe... cudo! Buty nowe! za 20 zł, ale takie,że każda by się w nich zakochała. piękne. jestem zwolennikiem lumpeksów, inni niech myślą co im się podoba, a wy?

ja wstydze sie wchodzic do lumpelksow.. moze i cos by sie znalazlo ale wstydze sie. A mozesz zrobic zdjecia tych rzeczy? moze bys przekonala mnie;]

Gość ile dalas za ten
plaszcz? fajnie jest kupic cos ładnego za grosze, ale z drugiej strony nie lubie tak w tym grzebać wiec ciezko mi cos znaleźć. no i w mojeje miejscowosci tez sa tylko dwa lumnpy na wagę, w tych gdzie ceny sa juz okreslone sie nie oplaca

Gość und und und
Ja tak samo jak Ty Aniu, niegdys wzbudzaly we mnie odraze, dzis czekam na srode, az tak pojde:) I zawsze cos pieknego kupie:) Powrot do lumpow zawdzieczam kolezance, ktora przychodzi ubrana do praca jakby robila zakupy w najlepszych sklepach w galerii, po czym wyznala mi,ze to wszystko za 4 -5zl na lumpach kupila:)

Gość Luna33
też lubię lumpeksy można fajne ciuchy kupić wiele ludzi tam się ubiera ale często się wstydzą o tym mówić

niektórzy ludzie ciągle myślą stereotypowo, że stare ciuchy, że szmaty po kimś znoszone. G***** prawda, owszem pełno takich szmat jest w lumpach, ale wystarczy posiedzieć troszkę poświęcić czasu. nie wszystko jest przecież ciekawe, nowe, łądne:) ja poświęcam troszkę czasu na wykopaliska i zawsze wracam zadowolona. mam jedną zasadę nie kupuję spodni, bielizny i koszulek, reszta do ogarnięcia:) Buty które kupiłam są nowe, ale... i tak przezornie kuilkakrotnie wycierałam spirytusem (babcina rada), żeby nie było:)

Gość Luna33
to nie ładnie robi ta koleżanka .ja zawsze znajdę coś dla siebie i jestem happy

Gość A ja zazdroszczę tym, które
potrafią kupować w takich sklepach. Byłam kilka razy z koleżanką, kilka sama i NIC, kompletnie NIC nie przykuło mojej uwagi:(. Wszystko mi zaraz śmierdzi i jest be:( No i zniechęcona wychodzę. A chodziłam do tych tzw. "lepszych lumpów". Po prostu nie potrafię robić tam zakupów i już!:(

Toshiba Satellite poąłaś zły adres e-mail. nie moge podesłać ci tych fotek:( podaj moze inny adres, albo sprawdź czy dobrze zapisałaś

Gość ile dalas za ten
pytałam ile dałaś za płaszcz ;)

Gość ile dalas za ten
no to nawet nie tak sporo porownując do lumpow u mnie. taka dzinsowa sukienka u mnie kosztuje 35zł, jak za lumpeks uwazam, że za duzo za dzinsową sukienke.

no to ja ostatnio kupiłam mojhemu facetowi, kurtkę levisa jeansowa za 22 zł, a w ogóle nie zniszczona, nic cudeńko. Dodam tylko ze płaszczyk kupiłam w oniedziałek- akt desperacji, bardo mi się sodobał, a bałam się zę np. w środę juz go nie bedzie. U nas jeansowe spódniczki mozna wyrwać za 2-5 zł, też niezniszczone.

Gość dfdfdfd
a moze wklej tttaj co kupilas na voila. Prosze:)

nie umiem, ale moge podesłać ci na maila:) podaj adres zaraz zarzucimy i reszta oceni:)

Gość dfdfdfd
nie mam maila. http://www.voila.pl/ wejdz i tam jest przegladaj i wrzuc fotke i pozniej skopiuj link i to wszystko :)

Gość dfdfdfd
cos zle wstawilas bo to jakas inny plik. wstawiasz foto z jpg?

Gość gość
ja lubie, prowadze nawet swoj, na poczatku balam sie ryzyka w taki biznes, ale znalazlam dobra hurtownie www.wilowscy.pl i sie rozkrecilo, bo fajne ciuchy zaczely do mnie spływac :) warto czasami spelnic swoje marzenia i usamodzielnic sie