Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennica1986

CZY JA MAM DEPRESJE????

Polecane posty

Gość sennica1986

czy z takimi objawami powinnam isc juz do psychiatry? -najchetniej nie wstawalabym w ogole z lozka - alew musze -mam male dziecko i obowiazki - nie potrafie sie z niczego cieszyc -wszystko wydaje mi sie nedzne marne i do dupy - jestem caly czas jakas przytlumiona, jakby na kacu, a nie pije w ogole alko ani nie biore zadnych lekow -caly czas chce mi sie straszliwie spac,.wieczorem padam o 21 jak scieta i rano nie moge sie dobudzic -nie mam w ogole energii zyciowej, chce mi sie plaakac non stop i schowac gdzies, wydaje sie sobie beznadziejna( -nie chce mi sie rozamwiac z nikim....=ani nic robic...

Gość sennica1986
pomozcie....

Nikt tu nie może Ci powiedzieć "powinnaś"/"nie powinnaś" jeśli sama czujesz, ze coś jest nie tak to idź :) Najważniejsze to jest być świadomym, ze coś złego się dzieje Możesz iść do psychologa bądź psychiatry, a najlepiej do psychiatry który prowadzi psychoterapię, a nie takiego zwykłego co Ci wciśnie leki i tyle. Wtedy on zobaczy czy leczenie farmakologiczne jest Ci potrzebne a równocześnie będzie prowadził terapię :)

Gość sennica1986
chcialabym zniknac.....uciec gdzies, rozplynac sie wpowietrzy, wyjechac i przestac istniec...albo zasnac i sie nie obudzic,...

Gość mi to wygląda na
depresję poporodową

Gość sennica1986
co ty moje dziecko ma 3lata juz

Ale wiesz, ze nie możesz tego zrobić bo są ludzie dla których jesteś całym światem, którym jesteś potrzebna :) Dlatego szukasz pomocy Są wojewódzkie ośrodki psychoterapii możesz poszukać telefonu, zadzwonić i dowiedzieć się chociaż co i jak, jacylekarze są w Twojej okolicy itp