Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony maxx

"Z autobusem arabów zdradziła mnie"

Polecane posty

Gość wkurzony maxx

może nie dosłownie z arabami ale... moja dziewczyna (razem od 3 lat) w ostatnim semestrze była na erazmusie w hiszpanii. Pojechała tam wraz z koleżanką także byłem bardziej spokojny, że raczej nic tam nie odwali. kontaktowaliśmy się na fb w tym czasie, pisała, że ok że tęskni itp a jednak rzeczywistość była porażająca wróciła niedawno, widzieliśmy się, myśałem że wzystko ok i cieszyłem się że znów jesteśmy przy sobie. prawie tydzień temu ona pojechała do swej ciotki do innego miasta w odwiedziny na mini-wakacje. ja z nią miałem w sierpniu wybrać się nad morze. przedwczoraj na pewnej imprezie spotkałem kolezankę, z którą moja dziewczyna była na tym erazmusie. pomijam szczegóły imprezy, ale już po sporej dawce alkoholu ona powiedziała mi prawdę o tym wyjeździe. otóż moja ukochana w Hiszpanii przedstawiała się znajomym jako wolna i... chętna. Tamta twierdzi, że do jej pokoju w akademiku ściągały tabuny hiszpanów, z których wielu na bank miało okazję posiąść moją "ukochaną". Zdarzali się podobno nawet czarnuchy. Ona za 3 dni wraca do miasta. wczoraj upiłem się jak świnia. Zastanawiam się co robić. Ale rozum mi mówi by odejść od niej czym prędzej. Co byście radzili?

Gość oczywiście że odejść
jeszcze się zastanawiasz?

Gość a jesteś pewna że to urlop
rozumiem że bardziej ufasz koleżance niż swojej dziewczynie :( Co z was za para, skoro kompletny brak zaufania i słuchanie plotek od zazdrosnej "przyjaciółki". Pewnie za materac robiła i stąd ma takie wiadomości z pierwszej ręki... A ty chłopie sobie odpuść, skoro wystarczy ci jedno słowo obcej osoby a ty wierzysz we wszystko. Po co jej taki facet bez jaj, co na ploty chodzi i upija się bez sensu :(

Gość babcia.anieli i konradka
Gdybym była facetem to bym spytała dziewczyne czy tak było. Moze zrób konfrontacje miedzy nimi? I pomysl czy tamta kolezanka mówiła prawde? moze na Ciebie leci i chce pozbyc sie rywalki? baby takie są stary,mam nadzieje że kolezanka chce Wam tylko zaszkodzic i nie jest to prawda. trzymaj się,masz twardy orzech do zgryzienia.Pozdrawiam

Gość jak to nie masz debetu?
miałam takie "koleżaneczki" które co jakiś czas opowiadały mi, że widziały na mieście mojego faceta z inną. Opisywały gdzie, jak wyglądała ta inna i takie tam. Przy którymś tam razie wpadły, bo spędziłam 2 doby z moim, a na 3 dzień dowiedziałam się, że w tym czasie znów go widziały z inną :) Wtedy do mnie dotarło jak zmyślają z zazdrości :)

Podobasz się koleżance, a sposób na rywalkę jest klasyczny: wyeliminować w białych rękawiczkach :p Ku przestrodze. Nawet jeśli to prowo, to zdarza się w życiu często, że życzliwe "przyjaciółki" naopowiadają najgorszych rzeczy, żeby później "pocieszyć załamanego zdradą faceta.

Gość fgjfyjumc
Nie ma jak życzliwa koleżanka :D A skąd wiesz że ona nie chce was tylko rozdzielić bo np sama nikogo nie ma??

Gość wkurzony maxx
Koleżanka wie na pewno, bo widziała. To prawda że jej się podobałem zawsze, ale zupełnie odrzucam pomysł że skłamała, to niedorzeczne. Zawsze się bardzo przyjaźniła z moją dziewczyną, więc czemu miałaby jej robić takie świństwo? Podobno w ciągu dwóch tygodni przez jej łóżko przewinęło się ok. 20-25 facetów, bo brała i kilku tej samej nocy, a także dwóch na raz. Do tego jak pisałem z czarnuchami... Przyznacie mi rację że to obrzydliwe. Nie wiem co robić, planuję jakoś publicznie ją upokorzyć, może przy jej rodzicach...

Gość wkurzony maxx
Nie tworzy na pewno, nie ma powodu. Widać że po prostu chciała dobrze, chciała mnie uświadomić, z czystej życzliwości. Podziwiam ją za to, bo w imię uczciwości prawdopodobnie tym samym zerwała swoją przyjaźń z moją (byłą) dziewczyną. To się ceni w dzisiejszych czasach.. Szkoda że moja nie była tak uczciwa :O

Gość fajnie he he he
a ta kolezaneczka to skad to wie??? byla materacem czy moze robila to samo?? beznadziejna bez dwoch zdan i robi swinstwo swojej przyjaciolce zakladajac, ze naprawde Twoja dziewczyna zle sie prowadzila. tylko mam pytanie- jesli sa takimi przyjaciolkami to dlaczego pozwolila swojej przyjaciolce tak sie szmacic? albo obie szmaty albo ta kolezaneczka chce zrobic swinstwo i jej sie to udaje. glupis i tyle.

Gość wkurzony maxx
"jesli sa takimi przyjaciolkami to dlaczego pozwolila swojej przyjaciolce tak sie szmacic" Nie rozumiem. A co, miała ją trzymać na siłę, założyć pas cnoty a kluczyk wyrzucić? No zastanów się. To dorosłe osoby, jak mogą sobie czegoś zabraniać. Ponoć mówiła mojej, żeby się zastanowiła, bo w PL czeka na nią chłopak, ale ona tylko machała ręką, śmiała się i rozkładała nogi. Mam nadzieję że się nie zabezpieczała i jakiś czarnuch zaraził ją czymś i do tego zrobił dzieciaka.

Gość jsjudnn
widac ze ją kochasz :o

Gość xfrancuz1
Na twoim miejscu za wszelka cene chcialbym dowiedziec sie prawdy.a jesli prawda byla by taka jak piszesz to napierdol kopow i spiepszaj gdzie piepsz rosnie od takiej laski.

Gość temat to prowo i tyle
......

Gość fajnie he he he
marny ten temat, marna Twoja milosc, a Ty nie wydajesz sie byc zdesperowany sytuacja.. tak czy inaczej uwazam, ze wkrotce bedziesz mial nowa dziewczyne - przyjaciolke Twojej obecnej. wszystkiego dobrego! :D

Gość daj spokój biednej dziewczynie
Najlepiej powiedz jej prawdę, dlaczego odchodzisz - będzie mniej cierpiała. Jakbym się dowiedziała, że mój chłopak taki topik zakłada, to bym raczej żałowała, że nie skorzystałam z chętnych Hiszpanów ;) Co to w ogóle za topik.

Gość tez tego nie rozumiem
ale naiwny gosciu kolezanka pewnie jest brzydsza od twojej laski i z zazdrosci tak gada. to ze byly przyjaciolkami nic nie znaczy, wsrod kobiet nie ma prawdziwej przyjazni,

Gość vivivii
Głupio tak po tak długim czasie się dowiedzieć takich rzeczy. Jeszcze od osoby "trzeciej". Wiem, co czujesz.

Gość dscdscxds
włąsnie tym bardziej że się przyjaźniły mogła jej zrobić świństwo. nie ma nic gorszego niż zazdrosna, odrzucaona przyjaciółka :D młody jesteś życia nie znasz :D ona ja wrabia, nie wierz jej. najpierw pogadaj ze swoją i nie rób nic do tego czasu. mi kolezanka mojego chłopaka też takie rzeczy naściemniała że głowa mała. sama do niej zagadałam, wypytałam, nieznała mnie a jego. okazało sie że sie z nim pokłóciła, mój chłopak ja upokorzył a drugiej koleżanki nei lubiała, wiec w ramach odwetu naściemniała mi że mój chłopak i tamta jje nielubiana koleżanka coś teges. a juz jak nap że 20-25 w 2 tyg i grupowa :D:D:D hahah śmiech na sali! ściema i to kiepskaaa. nic nie mów na dziewczyna swoją a tamtą opierdol i powiedz żeby pilnowała swojego nosa. przede wszystkim pogadaj ze swoją a potem mozesz oczerniac jak sie okaże prawdą

Gość xfrancuz1
nastepna dobra.nic tylko w beczke z kapusta takie.

Gość eqeeten
Może i koleżanki specjalnie tak robią. Powiedz ważną rzecz. Czy Twoja kobieta robiła w przeszłości podobne rzeczy? Pisała z kimś? Powinieneś to zauważyć, a po drugie to mi się kurwa nie wydaje by Twoja kobieta tak zrobiła. Sporo czasu jesteście razem. Trzymaj się facet, wiem że Ci trudno jak chuj. Ale musisz dać radę.

Gość no każdy przecież zarabia tyle
ty chyba jakiś głupi jesteś, że wierzysz w takie totalne bzdury. Przyjmowała 25 facetów??? To nic innego by tam nie robiła tylko się oddawała innym facetom? Naprawdę w to wierzysz? To może i dobrze, że zerwiecie, bo ja z kimś takim, kto wierzy w tak totalną bzdurę nie mogłabym być. Ty chyba w ogóle mózgu nie masz, żeby wierzyć w takie głupoty To pewnie PROWO, bo chyba nie ma aż tak głupich chłopów

Gość wkurzony maxx
No właśnie zawsze jej ufałem, nigdy na niczym nie złapałem, zawsze wierna (tak myślę...), a tu proszę... wystarczyło że sobie wyjechała za granicę, gdzie byli i Hiszpanie i czarnuchy.. widzicie jak to łatwo by kobieta zdradziła? Tak jej ufałem :( A dlaczego wg Ciebie 25 facetów w ciągu 2 tygodni jest niemożliwością? Codziennie chodziła do klubów i codziennie przyprowadzała innego. A ponoć było tak, że z jednym umówiła się na 2 w nocy na seks, poznawała innego, brała go do pokoju, przed 2 wyganiała i przyjmowała tego pierwszego. I spotkałam też takich, co chcieli obrabiać ją wspólnie, więc dawała na 2 baty. Szkoda słów....

Gość że teżstulejrzą z kafe
i tym tzw. prawiczkom, nie nudzi się pisanie takich prowokacji :O. Lekcje odrobione?

Gość romcio paluszek
15:15 " I spotkałam też takichę" haha jakaś tępa dzida kiepsko się podszywa pod chłopaka

Gość b m c
Koles, puknij sie w leb ! Najlepsza przyjaciolka, ktorej do tego sie podobales? To masz juz odpowiedz-klamie. I niby Twoja dziewczyne obrobilo 25 facetow? Ales glupi. No chyba, ze laska chciala sobie dorobic i dawala dupy za kase :P

Gość Grigorij
Powiem tak, spuść babę ze smyczy to pójdzie w las. Jestem skłonny uwierzyć że Twoja laska tak robiła, poczuła trochę wolności i się w główce porypało. Teraz kobiety są gorsze od facetów, dla nich miłość sprowadza się do grubego portfela i zabawy.