Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwarzaz Ze

Polki

Polecane posty

Gość Uwarzaz Ze

Witam serdecznie! Pewnie zaraz zostanę zjechany przez przeważająca część tego forum, ale chcę poznać opinie na to co zaraz tu przedstawię i uwaga to nie jest prowokacja. 1. Polki uważają się za nie wiadomo jakie bóstwa a prawda jest taka, że są zaledwie przeciętne pod względem urody. Dużo ładniejsze od nich są Czeszki, Rosjanki, Ukrainki czy Wenezuelki. Ale nie będę odbierał Polkom tego, że drogie panie jesteście piękniejsze niż Niemki, Francuzki czy Brytyjki to nie podlega dyskusji. 2. Z tego przekonania o własnym pięknie wynika chora arogancja, butność, zarozumiałość i pycha. Jesteśmy ach i och a wy macie się nam kłaniać i chodzić na klęczkach... 3. Osobiście nie mam takich doświadczeń, ale opieram się na relacjach innych, ze Polki są strasznie wyrachowane i zaborcze w kwestiach łóżkowych ciekawe czy top prawda drogie panie? 4. Drogie panie ofiarujecie z reguły mężczyznom tylko urodę a panowie muszą posiadać z reguły inteligencję, poczucie humoru, pozycję, pieniądze, ładną sylwetkę i dbać o siebie i z reguły też wyglądać. To trochę nieuczciwy układ a jak wcześniej wspomniałem to panie nie są żadnymi chodzącymi bóstwami. 5.Muszę to stwierdzić, ale większość kobiet nie zna się na niczym. Jakaś część to wyjątek, ale większośc to potwierdza. Kobiety z reguły interesują się: zakupami, modą, serialami telewizyjnymi typu M jak Miłość i relacjami damsko-męskimi. Próżno szukać kobiety z którą porozmawia się o historii, polityce filmie czy religii. Panie czerpią też wiedzę na temat partnerstwa z Kościoła i TV!!!! 6. Skąd taki pociąg do obcokrajowców przy jednoczesnym opluwaniu swoich rodaków? Chodzi tylko o kasę czy też o urodę? Kręcą was śniadzi, opaleni i ciemni(chodzi o kolor skóry)? 7. Skoro rzekomo wy jesteście ładniejsze od nas to dlaczego ładne kobiety rodzą brzydkich facetów? To by znaczyło, że z wami Polkami jest coś nie tak jesteście felerne jeśli nie potraficie rodzić ładnych dzieci obu płci... I często dużo Polek jeszcze wytyka to facetom, ale to nie faceci rodzą dzieci prawda? 8. Drogie panie jesteście hipokrytkami zarzucacie nam, że to my jesteśmy zboczeni i myślimy tylko o 1 a najnowsze badania pokazują, że jest odwrotnie i to wy jesteście bardziej zboczone od facetów... 9. Przyznajcie się, że radzicie sobie fatalnie z samotnością i dlatego potrzebujecie nas. Dziękuję za uwagę i czekam na burzliwą dyskusję. :)

Gość cxffdgdfg
ja mieszkam w Czechach i Czeszki są przeważnie płaskie i ubierają się masakrycznie (np. skarpety plus baleriny, ogólnie jak stare baby itd)

Gość fajnie spotkaj sie
nie ma co dyskutowac nad chorymi jazdami jakiegos pryszczatego odrzuconego prawika:) pozdrawiam i zycze zdrowia psychicznego:)

Gość polki są git!
gdzie takie jebadełka znajdziesz?

Dokładnie, nie ma o czym dyskutować. Dla mnie ocenianie wg narodowości jest bezcelowe i cokolwiek opartego na tym jest równie niewarte uwagi jak dzielenie względem koloru włosów, wzrostu, wagi itp

Gość Uwarzaz Ze
Prawika wolne żarty od 4 lat nie :) więc bez takich tekstów :)

Gość Uwarzaz Ze
Panie dyskutować chyba, że jesteście intelektualnym dnem?