Gość TheShedis Napisano Lipiec 10, 2011 a więc przedstawię swoją sytuację... Mam niecałe 14 lat, trądzik mam od 2 lat na początku był kataklizm całe czoło miałam wręcz czerwone co jakiś czas i na brodzie wyskoczył wulkan - ogólnie masakra byłam u dermatologa mama wydała 200zł na antybiotyki i jakąś maść dla mnie ale to nic nie pomogło. Wstydziłam się nawet wychodzić z domu a do tego doszło uzależnienie od komputera. Od mniej więcej zimy 2010/2011 podniosłam się bo zaczęłam używać mydła siarkowego ;> tanie cudo ;) i mam w miarę dobrą twarz maksymalnie na mojej twarzy są dwa pryszcze. ale one zazwyczaj są podskórne. No i mam zamiar zacząć brać tabletki z cynkiem. Przeczytałam recenzje maseczki ziaji z serii "nuno" i mam zamiar ją kupić. Mam również zamiar lepiej się odżywiać pić więcej wody żeby oczyścić organizm. Mydłem siarkowym myję twarz rano, po południu i wieczorem. To za dużo, więc chce znaleźć jakiś dobry żel do mycia twarzy na mycie twarzy po południu. Taki który matuje skórę, zwęża pory i jest na niedoskonałości. Dlatego proszę Was o opisanie dobrego żelu do mycia twarzy ORAZ jakiegoś peelingu toniku czy kremu antybakteryjnego. Dodam że moja skóra jest normalna ale mam tłustą strefę T. Napiszcie również co myślicie o serii "nuno" z ziaji a szczególnie o tej maseczce. Dziękuję! The Shedis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach