Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość TheShedis

Problem z pryszczami - pomóźcie!!!

Polecane posty

Gość TheShedis

a więc przedstawię swoją sytuację... Mam niecałe 14 lat, trądzik mam od 2 lat na początku był kataklizm całe czoło miałam wręcz czerwone co jakiś czas i na brodzie wyskoczył wulkan - ogólnie masakra byłam u dermatologa mama wydała 200zł na antybiotyki i jakąś maść dla mnie ale to nic nie pomogło. Wstydziłam się nawet wychodzić z domu a do tego doszło uzależnienie od komputera. Od mniej więcej zimy 2010/2011 podniosłam się bo zaczęłam używać mydła siarkowego ;> tanie cudo ;) i mam w miarę dobrą twarz maksymalnie na mojej twarzy są dwa pryszcze. ale one zazwyczaj są podskórne. No i mam zamiar zacząć brać tabletki z cynkiem. Przeczytałam recenzje maseczki ziaji z serii "nuno" i mam zamiar ją kupić. Mam również zamiar lepiej się odżywiać pić więcej wody żeby oczyścić organizm. Mydłem siarkowym myję twarz rano, po południu i wieczorem. To za dużo, więc chce znaleźć jakiś dobry żel do mycia twarzy na mycie twarzy po południu. Taki który matuje skórę, zwęża pory i jest na niedoskonałości. Dlatego proszę Was o opisanie dobrego żelu do mycia twarzy ORAZ jakiegoś peelingu toniku czy kremu antybakteryjnego. Dodam że moja skóra jest normalna ale mam tłustą strefę T. Napiszcie również co myślicie o serii "nuno" z ziaji a szczególnie o tej maseczce. Dziękuję! The Shedis

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować