Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia Brunetka

Depilacja

Polecane posty

nei_nei -> no cóż jednak na razie chyba zostanę przy tym że co 3-4 miesiące przycinam na prawie zero :P wosk to już z panią która ma doświadczenie z tym ;]

Gość do Gosia Brunetka
a w zime okolic bikini po bokach w ogole nie podgalasz?

Zimą strzygę na krótko. Po bikach podgalam ale nie tak często. Latem podgalam bardziej. Tylko myślę że jak wygolę szparkę to będzie widać przez cienkie bikini, że jest goła.

Gość xxl-men
Taki widok podnieca facetow. Ja ostatnio widzialem na basenie dziewczyne w bialym stroju, jak wyszla z wody to wdzialem ze jest na zero ogolona i ma kolczyk.

Gość podgol i pokarz
nam

Z depilacją bikini zawsze jest problem dlatego ja uważam, że najlepsza jes depilacja laserowa Systemem Harmony XL, który jest całkowicie bezpieczny i skuteczny. Raz się zdecyduje na zabieg a problem z głowy na zawsze

Gość amelia2000
Okolice bikini faktycznie mogą przysporzyć wielu problemów - jeśli chodzi o depilację tych miejsc. Zdecydowanie jestem zwolenniczką laserowego usuwania owłosienia (tak zrobiłam z łydkami) i teraz zastanawiam się nad kolejnymi partiami ciała m.in. nad okolicami bikini. Ale słyszałam też o epilacji laserowej, jest znacznie bardziej opłacalna, bo raz a skutecznie pozbywasz się niechcianych włosków, a przy depilacji tylko na jakiś czas...

Gość Doświadczony przez życie
Wykupiłem abonament na cykl depilacji laserowych jednej partii ciała "do skutku" i to chyba jest najlepsze rozwiązanie. Co prawda jednorazowo dużo kosztowało, ale jest gwarancja, że wszystko zostanie doprowadzone do stanu oczekiwanego. Po pół roku zabiegów żona przestała chodzić do gabinetu kosmetycznego.