Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u mnie tak było

Ledżiny

Polecane posty

Gość u mnie tak było

Mam bardzo krótkie nogi. Do sukienki do połowy ud lepiej kupić legginsy przed kolano czy tuż za? Chodzi mi tak by nie skracały jeszcze bardziej nóg.

Gość a ja powieeem taaak..
tuż za :)

Gość u mnie tak było
dzięki 🌼

Gość u mnie tak było
Bo się czuję niekomfortowo bez niczego oprócz majtek pod spodem. Więc albo legginsy albo rajstopy. Pytanie tylko jaka długość legginsów powinnam wybrać :)

a jestes zgrabna? jesli masz ladne nogi to moze lepiej nos szorty do mini sukienki/tuniki? nie bedziesz miala samych majtek pod spodem a na pewno bedziesz wyglądac o niebo lepiej.

Gość u mnie tak było
nogi mam całkiem OK i noszę tak jak mówisz szorty do tunik ale kupilam sobie bardzo ładną sukienkę. Dośc obcisłą bo to taki fason więc szorty pod nią się będą odznaczać. Dlatego niestety legginsy to jedyne rozwiązanie. A że noszę je tylko jak idę biegać to nie wiem jakie powinny być odpowiednie do sukienek i krótkich nóg ;)

Gość malagenia
Do sukienek ogólnie wyglądają lepiej legginsy trochę za kolano. A jeżeli chcesz wydłużyć nogi, to dobrze będzie nałożyć buty na obcasie, lub koturnie. W takim komplecie powinnaś dobrze wyglądać.

Gość u mnie tak było
Akurat buty na obcasie lub koturnie to u mnie standart.:) Dziękuję za wszystkie opinie i uważam że temat może zostać zamknięty/usunięty :)