Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maybelinnenne

Mieszkam z teściami!!!

Polecane posty

Gość maybelinnenne

Nigdy nie pomyślałabym, że do tego dojdzie, do tej pory wynajmowaliśmy mieszkanie i było ok ale pod koniec miesiąca wyjeżdzamy za granice do pracy i zrezygnowalismy z wynajmu żeby przyoszczędzić troche...i stało się własnie siedze u nich pierwszy dzień niby tu mieszkam ale w ogóle tego nie czuje; fakt, że to tylko z 2 tygodnie będzie ale mimo wszystko odechciewa mi sie wszystkiego jak o tym pomyśle...sterta moich rzeczy leży w pokoju powinnam to poukładać ale nawet mi sie nie chce i nie mam gdzie; mamy z mężem swoj pokój ale nie czuje sie tu jak w domu; lubie teściów i młodsze rodzeństwo mojego męża ale nie moge się tu odnaleźć, wszystko takie obce, nie chce mi się nawet do nich na dół schodzić...ehhh kiepskie te życie...wygadałam się a teraz ide dalej się podołować...

Gość nivea19909
nie zazdroszcze ci

Gość #$%^&*()#_+)Q+_@(
2tygodnie to jak wczasy, minie jak z bicza strzelił ;) zawsze możesz dużo czasu spędzać gdzie indziej, u jednej kumpeli u drugiej, na zakupach, w kawiarni i zleci

Gość maybelinnenne
Też tak myślę tylko, że to jest wieś 30 km od miasta i nic tu nie ma także musiałabym cały czas dojeżdżać ale chyba tak zrobie bo nie wyobrażam sobie 2 tyg tu siedzieć...

Gość maybelinnenne
:(