Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubarpk

Jak rozkochac w sobie była dziewczyne..

Polecane posty

fajnie he he- tez tak myślę. autorze wiem ze i tak nas nie posluchasz tylko powiesz ze i tak tego nie zrobisz bo ty potrzebujesz czegos takiego wielkiego od czego cytuje ''poleci jej kisiel po nogach'' :O no ale według mnie najlepiej bedzie jesli postarasz sie po prostu z nia porozmawiac...

Gość fajnie he he
czyli jestes gowniarzem :D sorrka ;) tak czy owak masz nauczke na przyszlosc.

no tak..oczywiscie ...w dupie masz nasze rady...boze jaka ta dziewczyna jest mądra ze cie zostawila;) wiecej takich dziewczyn;)

Gość kubarpk
Jeszcze zobaczymy....

Gość fajnie he he
wiesz... my to male piwo gorzej jak ona znow zobaczy, ze jestes nielojalny i nie szanujesz....

Gość kubarpk
Daje ręke uciac ze nie zobaczy tego...

Gość fajnie he he
ja daje reke uciac, ze nie zobaczy tez Ciebie... naprawde nie chcialam byc zlosilwa tak czy owak- powodzenia w przyszlym zwiazku :)

Gość kubarpk
No to niestety ale wnet stracisz ręke...

taa...chciałabym to zobaczyć;) Wiesz...zazwyczaj nie osądzam ludzi po 5 minutach ale u ciebie zrobie wyjątek-jesteś zwyczajnym dupkiem.Myślisz ze zrobisz cos ''wielkiego'' a ona juz do ciebie poleci jak na skrzydlach... a tobie sie tak naprawde nawet nie chce...ty wolisz zrobic raz szybko niz naprawde sie postarac...porozmawiac z nia...

Gość twojjrytm
nie szanowales jej , miales ja w czterech literach i nagle cie oswiecilo ze ja kochasz? Miales juz swoje 5 minut i nie wykorzystales ich teraz daj jej sobie zycie ulozyc z kims innym ,moze lepszym

Gość kubarpk
Bede próbowal wszystkiego rozmowy nie wykluczam tylko musze dac jej czas...Ona nie zna tego goscia na oczy go nie widziala... on tez sie moze okazac dupkiem ... modelem jest ;D

Gość kubarpk
nom.... :D mieszka 100 km od niego i nie rozmawiali ze soba ... :D tylko na gg...

a nie,no to normalnie jest.haha;d nie no ludzie...dajcie spokój. jak można ''być'' z kimś kogo sie w zyciu nie widzialo tylko pare razy rozmawiało na gg? chore;d

Gość kubarpk
Też tego nie rozumie ... ale dobre jest tez to ze byla ze mna 6 lat i ciagle mówila ze kocha a teraz nagle mowi ze nigdy nic do mnie czula ...

6 lat? to długo... wiesz co, może mówi że nigdy nic do ciebie nie czuła bo w ten sposób chce o tobie zapomnieć i myśli że sama w końcu w to uwierzy.

Gość kubarpk
Prawdziwie sie kocha tylko raz... koles zrył jej banie i jej sie w glowie pomieszało... zaloze sie ze to jakis jednostrzlowiec ... popyka ją i zostawi...

Gość kubarpk
Wiem jedno... jesli kochala mnie naprawde i kocha nadal..( bo moze cos jej ten typ naopowiadał) to wróci... a jesli nie to znaczy ze robila mnie w chuja 6 lat i nie ma czego zalowac...

Co? myslisz ze nie wroci czyli cie nie kochala? boze...masz takie proste myslenie. Gdyby cie nie kochala to nie bylaby z toba tyle czasu! 6 lat to duzo i watpie czy marnowalaby te lata na kogos kogoby nie kochala...a jesli do ciebie nie wroci to znaczy poprostu ze uznala ze to nie ma sensu.milosc taka prawdziwa jest tylko jedna ale kochac mozna kilka razy

Gość Kubarpk
Wiem tylko jedno ... wroci jak ten koleś ją zleje... napisze do niej za jakis czas jak nie bedzie chciala pogadac to dam se spokój...

Gość gość
Miałem podobny przypadek

Gość gość
Kubarpk. Zrób taki kawał. Załóż sobie nowe konto na GG zacznij do niej pisać jako ktoś obcy. Ponawiaj jej trochę makaronu na uszy. Bez fotek. Żadnego ujawniania. I tak powolutku zacznij jej odwracać uwagę od tamtego. Miej wszystko pod kontrolą. Postaraj się zmienić trochę styl pisania i wysławiania. Możesz przejść małą metamorfozę. Gdy temat chwyci masz ją złowioną. Powoli nakręcaj sprawę. Po czasie gdy dojdzie do intymnych zwierzeń może coś wtedy w niej pęknie. Mozesz też równolegle założyć inne konto i zacząć nawijać z tym MODELEM jako dziewczyna. Odwrócić jego uwagę. Podać miejscowość w jego okolicy. Moze nie jest kumaty i nie trafi po mapie. Ale popróbować można. Gdy tamten zacznie sporadycznie się kontaktować z twoją panną, ty pozostaniesz na placu boju. Gdy dojdzie do spotkania przyznasz się do wszystkiego. Wtedy właśnie moze być wóz, albo przewóz. Albo uczucie wygra, albo......................