Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klandfka

Bijące sie kobiety w pracy...

Polecane posty

Gość klandfka

pracuję w banku w dziale rachunkowosci w banku, na sali jest 8 kobiet, ale niektore to sa gorzej niz świnie...czasem tak sie kłócą a maja ponad 40 lat zekiedys sie pobily ciagaly sie za wlosy...czasem jak patrze na żenade taka to az wsty tam pracowac, szukam sobie nowej pracy chociaz jest ciezko bo atmosfera jest okropna...czy u was tez tak jest???

Gość czy_jestem_bardzo_gupia?
ciekawe i mowisz ze to w banku?

Gość dziwnedziwne
Az sie wierzyc nie chce, wiadomo ze baby to w wiekszosci suku, i 2razy musialam zwolnic sie z pracy przez nie, ale to byly proste wsiury bez wyksztalcenia. Nie slyszalam zeby babki na powaznych stanowiskach tak sie zachowywaly. A co dyrektor na to?

Gość masakra ale u mnie w firmie
jest to samo, pracuje w Białymstoku w bardzo znanej firmie, jak nie ma szefa to kobiety tak sie wyzywają jakby jedna drugiej dom okradła, a potem jest płacz, za dużo ludzi tez pracuje w jednej sali

Gość czy_jestem_bardzo_gupia?
wyzywaja bija>?? matko:o

Gość ale to nie sa wysokie
stanowiska, ksiegujemy wplaty i wyplaty, dyrektor nic nie widzial, bo pracuje 2 pietra wyzej

Gość biała mysz
ostro, ale ... zaskoczona nie jestem. niestety u mnie w pracy każdy udaje miłego, ale wszyscy się nienawidzą. osoby wykonujące prace biurowe (fakturowanie, zamawianie towaru itp) nie znoszą osób jeżdżących (przedstawicieli handlowych itp). czasami nie chce się iść do pracy, która sama w sobie nie jest zła

Gość ósmej p
a finansowo Ci się ta praca opłaca?

Atmosfera w pracy jest kluczowa, nie mogę tego pojąc, przecież wszyscy chcemy pracować bez spięć, więc jak to jest, ze w większości firm jest baaardzo średnio pod tym względem?