Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Winetu82

Opowieść o kolesiu, którego bije żona.

Polecane posty

możliwe..ja jeszcze sie nie spotkalam z tym do tej pory, odwrotnie i owszem..

Gość mariusz_80
bo mało kto się tym "chwali"

Gość gosh89
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość smiejcie się, ale ja jestem
Oni to osoby agresywne, które lubią sprawować władzę nad drugą osobą. Faceci z racji przewagi fizycznej od zawsze lubili znęcać się i podporządkowywać sobie małżonkę... ale ostatnio coraz częściej mówi się o kobietach, które mają podobne okrutne upodobania. Ja jestem taką osobą, wstydzę się tego, szukałam przyczyny, szukałam pomocy, ale bezskutecznie... jednak jest znacząca różnica między agresywną kobietą, a agresywnym facetem. Facet nigdy nie przyzna się do błędu, będzie uważał, że "tak ma być". A ja, zawsze po takiej akcji, czuję do siebie odrazę, płaczę, jest mi wstyd... w przeciwieństwie do ograniczonych facetów, stać mnie na autorefleksję! I do tego kocham męża, więc w imię wspólnej przyszłości sama nad sobą pracuje, choć nie zawsze mi wychodzi ;)

Boże ale o czym my rozmwaiamy tak w ogole to p[rzemoc jest nie od dzis tyle ze kiedys o tym tak glosno sienie mowilo, moja tesciowa nie raz byla targana za wlosy,bita ze musiala z domu uciekac, a tesc na drugi dzien umoralnial mnie ze Zonki nie bije, jak odchodzilam od ich syna bo tez rece wyciagal bo ponoć go prowokowalam słownie to im powiedzialam ze jak wam takie zycie odpwiada to sie powybijajcie ale ja peirdole takie cos..juz nikt na mnie reki nie podniesie bo kurde na snie zatłukę :o

sorry za literówki czy brak spacji klawiatura w pracy jest inna niż w domu nie moge sie przyzwyczaić 😡

"to jest również mój problem bo takie ograniczone panienki mają prawo decydować o tym jak będzie ten kraj wyglądał, no i decydują." jak dobrze , że ty nie decydujesz.

babski, wez sie naucz pisac poprawnie, szkoda ze nie trafiles na te zone autora moment nauczyla by cie jak sie z kobieta rozmawia leszczyku , zero szacunku dla drugiej osoby, a mysle to ja lepiej od ciebie nie zapominaj ze to wiekszosc facetow myslenie boli ty jestes zywym tego przykladem 🖐️ w sumie nick tez wybrales trafny :D

ekhemm jedyny frajerzyna tutaj to ty jestes :D moj by cie zrównał z gównem za te słowa choc w sumie nie musial by juz jestes gównem i we lbie masz tez gówno ciao frajerze :D P.S pewnie matka cie bila lbem o sciane i masz traume :D🖐️

Gość o żesz.........
skąd ja to znam 😡

Gość do autora...
I jak Winetu82 zrobiłeś wczoraj obiad? I co? Dała Ci w mordę, bo zupa była za słona? :D

Oj Fruzia, Fruzia... Winetu - Współczuję Ci bardzo. Nie uważam, żebyś był "ciapowaty". Na Twoim miejscy sama nie wiedziałabym co zrobić - w końcu będąc fizycznie silniejszym człowiek zdaje sobie sprawę, że może zrobić krzywdę i to hamuje agresję. Jedyne co mogę poradzić to albo rozmowa z żoną i terapia, albo rozwód.

Gość Autorze -...
Winetu82... odpowiedz!