Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coturobicdalej

zastanawiam sie...

Polecane posty

Gość coturobicdalej

Zmieniam nicki jeden za drugim. Dzis doszlam do wniosku wiecie, ze 10 lat WSZYSTKO BEZ SENSU przez doktorat. Ale wiecie - juz pomijajac to - bo mam dola z tego powodu STRASZNEGO - co otwieram jakis post na kafe i widze cos tutaj - to mi sie otwiera dzis cos z forum EROTYCZNEGO sluchajcie. Moze stwierdzilam - dokad jestem w domu to powinnam nawracac ludzi na prawdziwa droge? No bo wiecie tacy wszyscy sa - co mi zostaje? Teraz otwieram jeden watek - myslalam, ze z ogolnej - jakis gostek o czerwonych PSICH oczach szuka jakiejs laski z Krakowa wiecie. No moze to jest moje zadanie na lato. Kto wie? Co ja tu robie w tej chalupie sie ktos zapyta SLUSZNIE. Nie wiem. Siedze i sie DUSZE. DUSZNOSCI mam i tyle. Co robic wiecie. Doszlam dzis do wniosku ze troche pocyganie na tym zachodzie i moze w tej przyrodzie pojdzie mi lepiej. Ale co - pocyganie z artykulami i co? Dziennikarka powiedza. Pisze to i smo, o tym co jest. No wlasnie. Co to warte? Ale te Bachlede wam odcielam od Wajdy i to mozecie miec gwiazde dzieki mnie choc co to warte. I teraz zastanawiam sie wiecie nad matka mojego mlodszego wiecie POLKA. Odcinam go a ta gwiazda chyba do piekla tym samym. Jeden dzien mu daje do namyslu albo bez namyslu ale to juz nie jego matka i tyle. Forsy z niej nie mial co robic. Bo wiecie oni sie z nim wala po mojemu OD LICEUM. I w sumie zero szans, kiedy ta Polska - chyba go wykoncza... ale nie oni. I wiecie z tego narobily sie dzieci lesbij. I juz go PRAWIE wykonczyli i czemu? A odetne mu matke w Polsce i zas nie do ogrania. I moze miec 40 lat i 50 lat i nie do pokonania. Tylko ta Polska tak na niego podzialala wiecie. No i tyle. I nie wiedzieli o co chodzi. Tak wlasnie chyba trzeba - matke odciac i on jest normalny. Tak to nie maja z nim szans i tyle. Takie zycie. No ale to jest jedna sprawa, a druga to zamiast patrzec ojca to na te szkole. Ale swinie. Czyli cale zycie plywal. Bo czemu sie nie chce poddawac im. Za to. Za tego ojca. Jaki on byl? Stracil sie i nie ma go. A to jest tez moja rodzina wiecie. On ma grob, a rodzice mojej matki? Jej w ogole samobojstwo nie pasowalo. Wyjechali gdzies i nie ma. Na Floryde doslownie i tyle. Takie zycie i koniec. Na razie jest jak jest ale... i tyle. Mam nad czym myslec , nie?

Gość coturobicdalej
Oni go probowali lapac wiecie, zeby im poszedl na morze, zeby byl tak jak teraz. Wiedzieli co robia choc nie wiedzieli o co poszlo w tym liceum. Poszlo o rodowody. On tez tego nie rozumial i wiecie - no to za co te oceny? Sami ze soba niech sobie pogadaja wiecie. Oni mu ogrywaja te lesby, ale wiecie - zdrowie i tyle. On tam jest cwany juz. Ja mu te matke ograc wiecie dzisiaj i od jutra moze w nich walic wszystkich i tyle. Co robic? No co on moze dalej? I wiecie - oceny by pieprzneli,ze nie mieli racji bo sie ojciec stracil. No to pierdzielic oceny, dac go na morze ZA OJCA. Nie - oceny. W Holandii? No wiecie ... nie wiem. Bez przesady, nie? I dostali wszyscy po ryjach wiecie wszyscy. WSZYSCY. A te laski z liceum wszystko gra jak maja dzieci i tyle. Jak nie to tez oberwaly, po co braly rodowody i tyle. Skomplikowane. A teraz co - do Anglii mu pasuje plywac. Do Anglii? A dalej? Pasuje mu cala polnoc wiecie - on nie jest glupi. Z bialego niedzwiedzia sie dowiem. PO LODOWKACH im powiem i niech spieprzaja ode mnie wiecie. Jakie to sa waly. Na polnocy na morze Z LODOWEK moze isc. On chyba lazi od lodowki do lodowki. ZA TO. A nie mogli go dac do jakiejs suszarni po jakiejs suszarni. Bo mi pasuje tak LODOWKA SUSZARNIA a ci tylko lodowka i lodowka i znowu lodowka gdzies wiecie i tak dalej. Bo co on tak moze byc tym bialym niedzwiedziem. Moze z tego zimna i tyle. No i teraz sie okaze jacy oni sa. No to rodzina, szkola, bez sensu - takie wazne te oceny - kurde - moze... no ale wiecie ojca nie ma w domu i oceny najwazniejsze. Bez sensu. Cdn. :(

Gość coturobicdalej
No widzisz - drugi topik. Mialam szukac pracy, ale nie mam sily. Jacy oni sa. No wiecie - az tak mi nikt nie wyrzadzal jak jemu. Temu starszemu tez i sie smieje. Wiecie co ja to musze przemyslec i wszystko bede wiedziec. I zamiast mu te zerka wysmiac, ze ani lekarz ani studiow i OLAC TE OCENY ZA TE ZERKA to oni sluchajcie z tymi zerami wszystkimi na niego ZA TE OCENY. No wiecie - sam je wstawil. Uczen dojezdzajacy nie powinien miec takich ocen. A te jego wiersze to sa slawne. On je chyba dal tej nauczycielce, a oni se je wszyscy czytaja. To jest chyba taka historia wiecie i jakby chcial normalnie zyc to zostaje mu wyjazd do KANADY im powie. I tak dalej i tak dalej... Ja mu ogram te matke - dzis troche. Moze juz calkiem i tyle. Co to z takiej matki? Po co ona go urodzila? Myslala ze cos nim osiagnie. Jedyny powod. On dla niej W OGOLE NIE ISTNIEJE. No wiecie to nie moze byc. I tyle. A zupelnie inny jest i tyle. Niby taki sam ale taki nie jest. Nie, nie... z tego zoologa wlasnie bo tez go ratuje bo co on zrobil. Zabil dziecko kobiecie i tyle. Zrobil i zabil. I tyle. Niechcacy ale morderstwo, niezywe sie urodzilo i tyle.

Gość coturobicdalej
Ta jego matka Polka uwzala, ze w USA dziecko sie liczy i cos jej za to dadza. A oni chyba do lodowek ja chcieli dac jakichs? Kto wie... czy moze wyjechala bo za cieplo. Cos z temperatura i tyle. Takie pierdoly. Cdn.

Gość jtyi67u
Owieczko zapraszam na mój topik :)